.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Какви момичета или момчета ?

Случвало ли се е да видите момиче- момче и веднага да се възбудите? И как трябва да изглежда едно момиче ,за да ви възбужда максимално и съответно как трябва да изглежда едно момче ,за да ви възбуди максимално ?
    Sleda ot liubovta

ами баш като я погледна трябва малко да я огледам а по принцип красива хубаво тяло гърдите не знам но дупето да е хубаво

Супер фен Аватара на Shia
    Висок,къса коса с оформено тяло и красиви изпъкнали гърди МЪЖКИ
    Говоря за точно определен човек де,ах като го видя само по тениска
    ,която му очертава тялото-само си мисля,защо Баба му е тук(да беше в стаята в този момент),искам да му скоча на момента и да го развърлям и Осмуча...

Харесвам и момчета с хубави устни и блеснали очи
    със сладко дупенце-едно малко и пухкаво.
    Радвам се и на облечени с червено черно или на тези,които като минеш до тях и се усмихват с крайчеца на устата си.

Голям фен Аватара на sifon4o
    Задника най важен ! Ама все пак и циците също не са за пренебрегване
    the game

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не не ми се е случвало ..

Иначе как трябва да изглежда? Ами аз вече съм си го намерила .. Приятно пуФкав, сладък, със сини очички и някои дрехи му липсваха ..

По-висок от мен, с чаровна усмивка и излъчващ здравословна увереност...а ако е и рус- екстра, че са ми слабост страшна

Град
    бълХаристан
    да бе случвало ми се е! кво трябва да е ли, голо трябва да е момичето
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

99,7 % са го изпитвали това, пък да не говорим в тийн годините, но и не само

риторичен въпрос.

със снимков материал би било интересно, но пък да не се прекалява

сега всеки като напише какво иска и ще се изкомплексирате всички и ще започнат споровете
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    99,7 % са го изпитвали това, пък да не говорим в тийн годините, но и не само

риторичен въпрос.

със снимков материал би било интересно, но пък да не се прекалява

сега всеки като напише какво иска и ще се изкомплексирате всички и ще започнат споровете
    хм ,целта ми не е да се изкомплексират всички и да спорят.Може би няква престава за себе си ,ам със снимков материал определено ще е по-яко
    Sleda ot liubovta

Град
    София-Бистрица
    За мен перфектното момче, от което мога да се възбудя веднага щом го видя съществува...
    (':P') ('')
    Къдрокос със катранени коси , подържано, изваяно тяло, бадемови и топли очи с цвят на карамел... Висок и едър, с уверена походка, която да показва истинската му същност! Да е чувствителен и романтичен, но не винаги ('') - не обичам прекалени лигавщини... Най-важното е да е такъв какъвто е!!!!

Е да не забравяме задника... тялото е много важна част от това дали ще харесам едно момче естествено, че и характера му трябва да ми допада, но без удоволствието да го гледаш и да му се любуваш, без това да го обичаш няма секс (според мен, де) а това е мнооого важна част от връзката и то секса трябва задължително да е хубав...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    На мен ми се случва като видя мъжа ми ..мхм

Град
    Пловдив
    Нямам определени предпочитания,стига да не е дебел,рус,по-нисък от мен(172 cm).Важното е да не ме обижда и да ме чука здраво.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Случвало ми се е и продължава да ми се случва.
    Естествено,говоря за моя шушляк ,само като го погледна,ах този перверзен поглед,вперен в мен,ах тези големи ръце,аз това излъчване,че само да пожелае може да ме има,дори и аз да се съпротивлявам.Абее,само като го погледна и се сетя,че просто е по-силен от мен направо си откачам едно такова сладкоо.. Пък като е облечен с някой червен потник,прилепнал по него...ах,ах,ама ах след 12..

Обожавам гоо..

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Еми мойто коте като го видя по татоси и се побърквам всеки път
    Трагедията е пълна...

Град
    na moreto

ads

кестенява коса леко дигнато нагоре носле нормалнен бюст но добре оформен циците и да са като муцунки и да има малка стегната дудинка
    az znam che nishto neznam no drugite i tova neznaqt

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    С напълно непознат не ми се е случвало. Според мен обаче най-важно е излъчването а не чак толкова самия външен вид. От висок, къдрокос красавец до висок, къдрокос красавец има разлика от тук до Луната... И тази разлика е точно в излъчването и погледа.
    Освен това дали някой ще ни привлече или не зависи много и от ситуацията в която се намираме, от това как се чувстваме в дадения момент, дали сами се харесваме в този ден или ни е скапано, в коя фаза на цикъла сме... Женската сексуалност е супер комплексно нещо както съм казвала вече. Това че вие всеки път като си помислите "Леле тоя колко е як! Сигурно е бог в леглото!" приемате че сте възбудени, съвсем не значи че действително е така.
    Да, ако видя приятеля си, който познавам, към който имам чувства, с който имам известен опит нормално е да се възбудя (но дори тогава зависи от много неща сексуалното желание). Иначе от просто някой си едва ли ще изпитам възбуда в истинския смисъл на думата.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    щастлива съм, че съм намерила *the perfect one* , е, разбира се, знам, че не е перфектен, но като си влюбен...се поменят нещата
    Харесва ми, че е висок, има красиво, стегнато коремче, възбуждам се само като го докосна там , като видя татуса на глезена му, ниската талия на панталона му...и да се виждат леко боксерките му..подлудява ме, краката като цяло, като си облизва устната (с тайно послание..;д) всичко му харесвам
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Срещала съм много красиви момчета, но едва ли мога да се възбудя само, докато го гледам ..
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    за да ме възбуди от пръв поглед трябва да е много мъжествен , да ми казва с поглед "моя си и аз командвам" ..... да е с мусколесто или поне добре оформено тяло , най - добре с черна къса коса и наситено сини очи
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

снимков материал ще поставяме ли

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null

веднага вдигам самолета

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от sifon4o
    Задника най важен ! Ама все пак и циците също не са за пренебрегване
    И ти ли почна с тея маймунки
    Westside rollin' all day, every day

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    На мен ми се случва като видя мъжа ми ..мхм
    ++++++1 :P
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Не ми се е случвало от първият поглед да се възбуждам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си