- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви момичета или момчета ?
Случвало ли се е да видите момиче- момче и веднага да се възбудите? И как трябва да изглежда едно момиче ,за да ви възбужда максимално и съответно как трябва да изглежда едно момче ,за да ви възбуди максимално ?
Sleda ot liubovta
ами баш като я погледна трябва малко да я огледам а по принцип красива хубаво тяло гърдите не знам но дупето да е хубаво![]()
Висок,къса коса с оформено тяло и красиви изпъкнали гърди МЪЖКИ
Говоря за точно определен човек де,ах като го видя само по тениска
,която му очертава тялото-само си мисля,защо Баба му е тук(да беше в стаята в този момент),искам да му скоча на момента и да го развърлям и Осмуча...
Харесвам и момчета с хубави устни и блеснали очи
със сладко дупенце-едно малко и пухкаво.
Радвам се и на облечени с червено черно или на тези,които като минеш до тях и се усмихват с крайчеца на устата си.
Не не ми се е случвало ..![]()
![]()
Иначе как трябва да изглежда? Ами аз вече съм си го намерила ..Приятно пуФкав, сладък, със сини очички и някои дрехи му липсваха ..
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
По-висок от мен, с чаровна усмивка и излъчващ здравословна увереност...а ако е и рус- екстра, че са ми слабост страшна![]()
да бе случвало ми се е! кво трябва да е ли, голо трябва да е момичето![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
99,7 % са го изпитвали това, пък да не говорим в тийн годините, но и не само
риторичен въпрос.
със снимков материал би било интересно, но пък да не се прекалява
сега всеки като напише какво иска и ще се изкомплексирате всички и ще започнат споровете
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
хм ,целта ми не е да се изкомплексират всички и да спорят.Може би няква престава за себе сиПървоначално написано от MakeMeLaugh
,ам със снимков материал определено ще е по-яко
![]()
Sleda ot liubovta
За мен перфектното момче, от което мога да се възбудя веднага щом го видя съществува...
(':P') ('')
Къдрокос със катранени коси , подържано, изваяно тяло, бадемови и топли очи с цвят на карамел... Висок и едър, с уверена походка, която да показва истинската му същност! Да е чувствителен и романтичен, но не винаги ('') - не обичам прекалени лигавщини... Най-важното е да е такъв какъвто е!!!!
Е да не забравяме задника... тялото е много важна част от това дали ще харесам едно момче естествено, че и характера му трябва да ми допада, но без удоволствието да го гледаш и да му се любуваш, без това да го обичаш няма секс (според мен, де) а това е мнооого важна част от връзката и то секса трябва задължително да е хубав...
мм не ми се е случвало
Нямам определени предпочитания,стига да не е дебел,рус,по-нисък от мен(172 cm).Важното е да не ме обижда и да ме чука здраво.
Случвало ми се е и продължава да ми се случва.![]()
![]()
![]()
Естествено,говоря за моя шушляк,само като го погледна,ах този перверзен поглед,вперен в мен,ах тези големи ръце,аз това излъчване,че само да пожелае може да ме има,дори и аз да се съпротивлявам.Абее,само като го погледна и се сетя,че просто е по-силен от мен направо си откачам едно такова сладкоо..
Пък като е облечен с някой червен потник,прилепнал по него...ах,ах,ама ах след 12..
Обожавам гоо..![]()
![]()
![]()
Еми мойто коте като го видя по татоси и се побърквам всеки път![]()
![]()
Трагедията е пълна...
кестенява коса леко дигнато нагоре носле нормалнен бюст но добре оформен циците и да са като муцунки и да има малка стегната дудинка
az znam che nishto neznam no drugite i tova neznaqt
С напълно непознат не ми се е случвало. Според мен обаче най-важно е излъчването а не чак толкова самия външен вид. От висок, къдрокос красавец до висок, къдрокос красавец има разлика от тук до Луната... И тази разлика е точно в излъчването и погледа.
Освен това дали някой ще ни привлече или не зависи много и от ситуацията в която се намираме, от това как се чувстваме в дадения момент, дали сами се харесваме в този ден или ни е скапано, в коя фаза на цикъла сме... Женската сексуалност е супер комплексно нещо както съм казвала вече. Това че вие всеки път като си помислите "Леле тоя колко е як! Сигурно е бог в леглото!" приемате че сте възбудени, съвсем не значи че действително е така.
Да, ако видя приятеля си, който познавам, към който имам чувства, с който имам известен опит нормално е да се възбудя (но дори тогава зависи от много неща сексуалното желание). Иначе от просто някой си едва ли ще изпитам възбуда в истинския смисъл на думата.
щастлива съм, че съм намерила *the perfect one* , е, разбира се, знам, че не е перфектен, но като си влюбен...се поменят нещата
Харесва ми, че е висок, има красиво, стегнато коремче, възбуждам се само като го докосна там, като видя татуса на глезена му, ниската талия на панталона му...и да се виждат леко боксерките му..подлудява ме, краката като цяло, като си облизва устната (с тайно послание..;д) всичко му харесвам
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Срещала съм много красиви момчета, но едва ли мога да се възбудя само, докато го гледам..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
за да ме възбуди от пръв поглед трябва да е много мъжествен , да ми казва с поглед "моя си и аз командвам" ..... да е с мусколесто или поне добре оформено тяло , най - добре с черна къса коса и наситено сини очи![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
веднага вдигам самолета![]()
![]()
![]()
И ти ли почна с тея маймункиПървоначално написано от sifon4o
![]()
Westside rollin' all day, every day
++++++1 :PПървоначално написано от Biskfitka
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!