- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета какво мислите?
Ако има нужда да се обезкосмява - ДА! Попринцип съм против мъжете да си скубят веждите, но ако е като Реджеп няма да му навреди малко да ги пооформи :P Същото е и с гърдите, ако има гъста козина ще е по-добре да се обезкосмяваСлабините и подмишниците въобще няма да ги коментирам, смятам че всеки мъж/момче което поддържа личната си хигиената се обезкосмява по тези места. Точно космите правят мъжете мъжествени (мое мнение), нали това ни различава от тях
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Където имат нужда -там да се обезкосмяват... а веждите най-вече... ии МОМЧЕНЦА като ви се появи девствн мустак го махнете.. няма сам да си паднеМн е гадно някфо момче 7-8 клас да не зане как да се поддържа
![]()
Точно.Първоначално написано от lovey0u
![]()
Гладък навсякъде - не поглеждам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Гьоте: "Най-трудно е да убедиш ПРОСТИЯ човек."Първоначално написано от sexXgirl2007
![]()
Ти правиш ли разлика между повишена суета и полова ориентация?
не обичам голи охлюви,много ми е гейско.Под мишниците и интимната зона е напълно достатъчно според мен.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Първоначално написано от Violenza
+1 А моя ако си обръсне краката много ще му се карам дори да не си го и помисля той си е мъжествен де не е някав фешън
по мои наблюдения според мен повече фешъните се обезкосмяват на всякъде макар че съм виждала и метъли дори и на ръцете
![]()