.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Сребърен накит-ланец и КОЛЕЛО cross explorer ...

Продавам ланец и Колело Cross Explorer
    Ланецът е ми го подариха за рожденния ми ден и не е слаган, а колелото е на 1 година, но след вярна служба трябва да го продам ...
    Ето снимка на сребърното сладурче, на което за жалост не знам цената. Знам, че е купено за 110 лева, но цената, която му търся е 60 :
    http://picbg.net/img.php?file=c5030e87fd597887.jpg
    http://picbg.net/img.php?file=ca7e58f12068bf9f.jpg

Колелото е в килера и за сега нямам снимки, но марката е доста известна и всеки може да я намери в интернет ... колелото е запазено, но поради факта, че не го ползвам, смазвам и "лигавя" цената ще бъде намалена значително. Колелото е купено на 1 март 2009 година за 350 лева и е със следните характеристики:
    -Алуминиева рамка
    -Двустенни Алуминиеви капли
    -24 скорости
    -Преден и заден амортисьор
    -ДИСКОВА предна и нормална задна спирачка

Цената, която му търся е 100 лева.

Свързвайте се с мен в темата или на ЛС
    Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.
    ~1912~БОТЕВ ПЛОВДИВ~1912~

...

ъппп
    Имам Родина,имам народ,имам и вяра,имам живот!Имам надежда,имам съдба,имам куража за тази борба!Една страна,един народ,единна вяра,eдин живот.Една любов,но без предел, една борба за свята цел.

...

Свалям цените с по 10 лева ... ако има навити чакам ... тва е последен ЪП

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си