- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- топче на входа
здравейте , още от сега ще помоля без нападки ако някои може да ми отговори да го направи ако не просто не пишете защото е достатъчно притеснително
и така .. на входа имам нещо като топченце нз преди дали сам го имала не съм се заглеждала за точно такива неща .. но от около месец от както го правим с приятеля ми го забелязах защото понякога ме боли .. като топченце в кожата е много малко някои може ли да ми каже дали е притеснително![]()
Мисля че най-добре е да отидеш на генеколог той ще ти каже най-добре .![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Иди на лекартам поне ще ти кажат за какво става въпрос а тук някой може само предположения да прави
There is no right or wrong, only fun or boring
То даже незнам и какви предположения може да се направят.Аз за такова нещо до сега не съм чувала.По-хубаво наистина отиди на лекар ще ти даде компетентно мнение и ако има нещо поне да го откриеш от рано.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Единствено лекар.. мисля че може да оправи проблема![]()
ако беше това щеше да го знаеПървоначално написано от Shia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
не от към клитора а след вагината в посока към ануса точно на ръба
Аз скоро имах едно топченце от обърнато косъмче.Само си мина,ама никога не ме е боляло.Отиди на лекар и изобщо не се смущавай-тва му е работата (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Иди на лекар.. възможно е да е обърнат косъм, точно в тази облас се събират много микроби.. Или зачести миенето или отиди на лекар. По подобен начин ми се образува киста.![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
Най-вероятно наистина е обърнат косъм.Приятелката ми наскоро имаше същия проблем само че отстрани на чочкатаТочно топченце беше и я болеше,на свивката,а и там е ръба на прашките и от търкането
Остави го да поизрастне и покаже ли се леко го издърпай с пинсета и после мини отгоре с афтършейв или спирт
![]()
Може и да не е нищо опасно,а някакъв вид съсирече или нещо наследствено.
Щом те боли,бягай при гинеколог,но внимавай при какъв ще отидеш.
Аз имах известни проблеми и се изръсих с 50 лева,само за да ми направят ехограф.![]()
благодаря ви много мисля наистина да отида на лекар но като се замислих за нещата които написахте също може и да е косъмче благодаря ви много
Най-добре отиди на генеколог.Мисля че никой от форума не е в състояние да ти каже какво точно би могло да бъде и т.н.
Успех.
![]()