Ее вече ми писна, родителите ми са разведени от 1 год. и 7-8 месеца някъде... Първо живеех при майка ми и се изнесохме от при баща ми, отидохме на квартира.След няма и 2 месеца майка ми намери нов мъж.ОК! Нямам нищо против нека си се обичат и т.н., но тя направи най-долното нещо, което би могло да направи една майка спря да "НИ" /имам сестра/ обръща внимание, вечер се връща от работа веднага при новият си /ще го нарека любимият /.Спря да ни дава джобни, спря да готви и т.н. ВЪОБШЕ СПРЯ ДА МИСЛИ ЗА НАС.Дори пренебрегна дядо ми и баба ми, заради любимият си до такава степен е заслепена, че се стигна до съд! ...Изнесох се при баща ми отново живея при него, обаче пък тая моя "майка", не дава никаква издръжка вече 7 месеца нито стотинка!Включително за мен и сестра ми, а да не кажа, че тя живее в голямо удобство.Виждам я веднъж месечно ако се засечем на центъра, а живеем на 3 км разтояние.Така.. а пък баща ми е мн. демократичен ама кво да ви кажа баща ми е...толковаа много имам нужда от майка а я нямам..Няма кой да ми дава съвети с кого да споделям .. ...Преди седмица бях в болница за 3 дни не дойде да ме види..Майкоооооооооооооооо оооооооооо .. така ми разкъсва душата от болка, че... немога да се контролирам а съм на 16 год.. не беше до нас когато и другата ми баба почина.. не беше когато сестра ми роди..!!! Незнам какво да правя помощ ..