Такам, темата няма да Ви хареса, но я правя за по-доброто на всички, макар че може би нещо такова е нъвъзможно. Та така какво ми прави впечатление, темите в форума са 99% идентични, това е може би е често срещано нещо, но не е там въпроса. В всяка една тема 95% от коментарите са си чист оффтопик и нямат никакъв смисъл. Много често виждам някой който пуска теми с дълги заглавия и вътре пише примерно само една буква много пъти, сещате се... От къде според мен трябва да се взима пример е Българският Форум за Музиканти, където взимам активно участие и може да се каже, че помагам да модераторите. Там при мнение което си е оффтопик, потребителя получава предупреждение и след втора издънка бан за 7 дена(забрана да пише)За по нататъчни още по-голямо, а такива индивиди които пускат темите за които споменах си отнасят директен бан, а тук като гледам заключват се темите и на следващия ден пак същите, защо ги търпите? Не е ли целта, форума да е едно полезно място с полезна информация, дори и да се наложи да се банне половината форум, нека останат хора които наистина помагат. А повярвайте ми в музикант.орг въобще не си позволяват да пускат такива теми, защото хората имат респект и знаят какво ще стане. В есхоп.бг(форум за електроника)е още по-строго, но там е прекалено. Та така, защо да не се направи така и тук и да се намали драстично оффтопика по темите, те там дори го трият, но тук има доста повече мнения и като се види че човек пише повече от 1-2 пъти коментари само с емотикони... директно "кратка почивка" И нещо което ми направи много лошо впечатление, наскоро беше баннат един потребител и след 2 дена той си прави нова регистрация и съвсем ясно го заявява и никои не прави нищо, защо? Надявам се сте разбрали, че пиша това защото искам форума да стане едно по-добро място! А не всеки да си излива простотията тук...