Влез в форума който говоря да видиш, че няма едно видиш оффтопик или безмислена тема, ако намериш гарантирам доживотен бан на този потребител и повярвай ми няма 24 часа модератори, просто има респект! Там дори имаше един който заплашваше, но беше с постоянно ИП и го проследиха и беше предаден случая на полицията. Дисциплината е здрава, но същевременно ако се загледаш всички мнения са много приятелски и си има раздел който може да има повече спам.
Въпросното мнение към човека дето заплашваше, този модератор е програмист и си знае работата -
Авторът на темата е със забрана да публикува коментари за 14 дни. Това коментарче(последничкото) го пазя, за да го погледне един мой познат и да реша дали да занимавам полицията в Петричко с него. Напълно съм сериозен и този път, каквото и да си мислел докато го писа това, заплашваш живота на човек във форума на неправителствена организация. Леко сгафи и тези дни ако те потърсят на вратата хора със значки, гледай да бъдеш сгворочив и да съдействаш, ясно? За да ти покажа, че съм крайно сериозен ето ти малко информация за теб и твоето местонахождение:
Hostname: petrich-pppoe146-3.netissat.bg
ISP: NET IS SAT Ltd.
Organization: NET IS SAT ltd. , Sofia
Proxy: None detected
Type: Cable/DSL
Blacklist: