.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България

тази тръпка..

Здравейте..реших и аз да пусна тема тук
    Та значи..през лятото си харесвах едно момче което се държеше добре,но после започна да се държи зле и спрях,но напоследък като го видя и изпитвам някаква тръпка..дори когато го видях да се целува с гаджето му се ядосах..сиг съм,че нарочно се целуваха за да ги видя,но както и да е..та имам 2 въпроса..
    1. защо след като се е държал добре с мен след това започна да се държи зле..как мислите?!
    2. според вас защо изпитвам тази тръпка когато го видя..макар,че вече не го харесвам?!
    И моля без обиди!

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    1. Ти сама можеш да си отговориш. Сигурно с нещо си предизвикала това му държание.
    2. Още го харесваш вероятно?

П.п: а защо мислиш, че се е целувал с гаджето си само за да те дразни, а не просто щото я обича/харесва?
    The blood that binds us ..till death unites us

Град
    Пловдив
    щом още я има тръпката не може да не го харесваш поне малко

еми
    1. или си го предизвикала, или е идиот
    2. защото не си го превъзмогнала

Скайп - dark_elf2

като се е държал добре,може да е помсили,че не си заинтересована и псоле да е обърнал на зле от злоба,мааа тва го правят малките момченца е понякога и по-големите ,иначе тръпка щом има,няма как да не го харесваш,и още нещо,ако не го харесваше нямаше да се дразниш от гаджето му,камо ли да пускаш теми заради него
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    1. или си го предизвикала, или е идиот
    2. защото не си го превъзмогнала

Мега фен
    1. започнал е да се държи зле, защото най- вероятно е загубил интерес към теб и следователно е спряло да му пука какво мислиш за него.
    2. чисто собственическо чувство. развила си го, когато те е харесвал и ти е ходил след гъза.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Може би не го интересуваш вече..
    Вафла..

Помисли си има ли причина да се държи така с теб,ако няма значи момчето не е наред
    А щом има тръпка още го харесваш не се лъжи!!!

Re: тази тръпка..

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Здравейте..реших и аз да пусна тема тук
    Та значи..през лятото си харесвах едно момче което се държеше добре,но после започна да се държи зле и спрях,но напоследък като го видя и изпитвам някаква тръпка..дори когато го видях да се целува с гаджето му се ядосах..сиг съм,че нарочно се целуваха за да ги видя,но както и да е..та имам 2 въпроса..
    1. защо след като се е държал добре с мен след това започна да се държи зле..как мислите?!
    2. според вас защо изпитвам тази тръпка когато го видя..макар,че вече не го харесвам?!
    И моля без обиди!
    1. Ако мн си го преследвала си му станала досадна или си го уплашила и се е дистанцирал
    2. Защото като човек веднъж е харесвал някой го ревнува после доста дълго време... Сигурно тва е предизвикано от това, че си го харесвала, но не си получила нищо от него... и сега те е яд.
    hating you makes me all warm inside : )

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    1. Ти сама можеш да си отговориш. Сигурно с нещо си предизвикала това му държание.
    2. Още го харесваш вероятно?

П.п: а защо мислиш, че се е целувал с гаджето си само за да те дразни, а не просто щото я обича/харесва?
    Сигурна съм защото момичето ме погледна и започна да се хили и той ми извика "Що бе" и по име.. и се зацелуваха..следователно е искал да ги видя..ии мерси за отговоритее,но мисля,че той не ме е харесвал!!

Не си струва да се занимаваш с него...
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си