.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Тема: Батаци...

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world

Батаци...

Хм имах си приятел 3 години всичко беше екстра, той се премести да живее срещу нас, после се записа в университета, в който и аз, голяма любов уж, ала бала.. Бяхме си верни, ама супер верни.. И такива. Миналата година септември се разделихме. От тогава почна батака. След като се разделихме, разбрах, че е забърсал някаква. След това уж скъсали, видяхме се в дискотеката, целувахме се, след това като излязах, го видях да се прегръща с нея. Набих му едно курше, стана скандал на центара на града. След седмица се помирихме. И така от тогава за период от почти година се виждахме, когато и двамата се приберем вкъщи, а когато отидем в другия град, не се виждаме. Като се видим, се напиваме здраво до към 5-6, правим луд секс, на другия ден - нищо. Водим се най-добри приятели. Той каза, че няма никакви чувства към мен. Лятото се виждахме постоянно двамата, защото и двамата си бяхме вкъщи. Но тогава доста се отдалечихме и септември като се върнахме в уни-то, той се държеше ужасно. Тогава бях изпаднала в депресия и почнах да бухам антидепресанти. Три месеца му отказвах срещи. През това време имах разни връзки, ама то студентска работа... Накрая той ме изчакали пред нас с две двулитровки и нямаше как да откажа. Тогава той ми разказа, че си има приятелка. Говорихме си супер много, после почнахме да се натискаме, ама аз го отрязах. Накратко те ходиха 1 месец, той й изневери 4 пъти с мен и после скъсаха. От тогава почти не сме правили секс. Е, онзи ден за малко, ама се поспряхме. През ваканцията празнувахме заедно коледа, нова година, доста вечери спахме един до друг, уж по приятелски. Готвихме си, ала бала. Ама накрая пак се очуждихме и почнахме да се караме. Иначе преди ваканцията аз забърсах неговия приятел - голямо сладурче. Той нямаше нищо против. Напихме се с него, правихме... хм... абе много здрав секс ^^ само че той неговия приятел не иска да се обвързва. А мен ме трясна купидончето -харесах си го момчето. А то момчето като си наби филми, че трябва да каже на бившия ми за това, че можело да го нарани и такива глупости. Аз му казах - ако не те мързи, му се обяснявай, но от сега ти казвам, определено няма да му стане гадно. И така си и беше. Е, аз след това продължих да дразня бившия, да му набивам филми, че яката съм хлътнала по приятеля му, да ни уреди и такива. Той - аа не ме интересува, оправяйте се незнам си какво.. Иначе разпитва - как ти беше с него ала бала. Естествено му казвам истината - че е най-добрия секс, който съм правила. Абе дразни се, няма как. Той иска да си хване сериозна приятелка и зарибява абсолютно всяка, освен мене. Дори на най-грозните пачи налита, ама успявам да ги разкарам, докато се усети. Общо взето като не сме се виждали от седмица-две, много се радваме един на друг, но минат ли няколко дена и се караме здраво. Иначе си помагаме във всяко едно отношение - с пари, с храна, със всичко. Абе обичам го, толкова, колкото го мразя. Искам да завържа нормална връзка с някого, да съм щастлива, ама в тия общежития никой не иска нещо повече от една вечер. Че даже и не остават до сутринта смрадовете си тръгват

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    като искаш нещо повече забрави това за една вечер

сух режим
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    приятели с изгода то и вие маи не знаете кво искате.Седнете и поговорете откровено.И стига с тея дитинщини да са дразните и карате да ревнувате.Или бъдете заедно или никакви щот е ясно 4е вие приятели не моцете да сте.А и хора в гимназията имат по-добри връзки от ваща.....

Град
    In the Alcoholic world
    ... баце сух режим до време, ама бившия като спре да пуска и става лошо ... пък и откъде да знам, че ще хлътна по сладура, аз ако знаех, че ще е е човек с ТАКЪВ потенциал... щях да си помисля за нещо повече.. Абе като спестя за вибратор, ще се порегулират нещата..

е тя нашата връзка като бяхме в гимназията също беше за чудо и приказ, но кой да знае, че човешките взаимоотношения могат да се изрудясат до такава степен.
    А най-интересното забравих - една вечер като се напи наскоро и ми каза, че ме обича безумно, че иска да се оженим и да имаме деца, а на другата вечер ми каза, че има само и единствено приятелски чувства и се надява да не ме е подвел.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    нямам думи.Какви са тия безпорядъци беее....чукате се с ,когото ви падне.Ти уважение поне към себе си нямаш ли ?Уж сериозна връзка била, 3 години заедно,накрая най-нагло се шибаш с приятеля на гаджето си и отгоре на всичко се хвалиш колко хубав секс сте правили.Много ги мразя такива курвенски истории.ЖАЛКА СИ!

Град
    In the Alcoholic world
    чакай сега, ние сме ходили 3 години, но от година и половина сме разделени.

сори.. мързи ме да прочета ся ;д

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    като искаш нещо повече забрави това за една вечер

сух режим
    така е
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на nymphadora
    сапунка брат

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    чакай сега, ние сме ходили 3 години, но от година и половина сме разделени.
    е и? как можа да паднеш толкова ниско ,че да спиш с приятеля му и да се хвалиш наляво-надясно. Ужас

Град
    In the Alcoholic world
    Еми харесахме се с момчето, излизахме си, бившия беше с нас и виждаше, че се зарибяваме и нямаше нищо против. Ама сладурчето е яко във филма и има параноя от обвързване ;D

Град
    Антиохия
    Струва ми се че ти си нимфоманка , явно неосъзната . Става ми тъжно и за това че един нормален човек не може да те оприличи с нищо друго освен с курва . Курва не защото се чукаш с тоя или оня , а защото нямаш грам уважение към себе си . В края на краищата , кой съм аз че да съдя действията ти ? Никой . Колкото до бившето ти гадже , то май има някакви чувства към теб , но явно има и основателна причина да не ги сподели . Успех !
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    нямам думи.Какви са тия безпорядъци беее....чукате се с ,когото ви падне.Ти уважение поне към себе си нямаш ли ?Уж сериозна връзка била, 3 години заедно,накрая най-нагло се шибаш с приятеля на гаджето си и отгоре на всичко се хвалиш колко хубав секс сте правили.Много ги мразя такива курвенски истории.ЖАЛКА СИ!
    + квоо става в тая държава незнам...всички се праскат без да мислят.Дори не разбрах какъв е смисъла на темата ти.Да се изфукаш как те шибат ,понеже си лишена от любов ли?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    .една вечер като се напи наскоро и ми каза, че ме обича безумно, че иска да се оженим и да имаме деца, а на другата вечер ми каза, че има само и единствено приятелски чувства и се надява да не ме е подвел.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    In the Alcoholic world
    Интересни изказвания видях тука ;D Ако ми намерите жена на 21 с 4 души да е спала през живота си, от които единия да е one-night-stand и която да й викат курва, ще ми стане любопитно да я видим коя е. Това, че казах, че са смрадове в общежитията, не значи че говоря за мене.

Интересни изказвания видях тука ;D Ако ми намерите жена на 21 с 4 души да е спала през живота си, от които единия да е one-night-stand и която да й викат к***а, ще ми стане любопитно да я видим коя е. Това, че казах, че са смрадове в общежитията, не значи че говоря за мене.
    тази жена си ти,само дето след четворката може да добавиш една нула,за да нормализираме броя на мъжете,с които си спала

Град
    In the Alcoholic world
    Интересни изказвания видях тука ;D Ако ми намерите жена на 21 с 4 души да е спала през живота си, от които единия да е one-night-stand и която да й викат к***а, ще ми стане любопитно да я видим коя е. Това, че казах, че са смрадове в общежитията, не значи че говоря за мене.
    тази жена си ти,само дето след четворката може да добавиш една нула,за да нормализираме броя на мъжете,с които си спала
    Защо ми е да крия, като пиша във форум. Никой не ме познава, затова искам обективно мнение за проблема си.
    Сигурно си на по-малко години от мен и си спала с повече и сега се комплексирваш Или се спече, че досега ми чете морал, а дефакто не съм такава, за каквато ме мислиш.

Град
    Антиохия
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Защо ми е да крия, като пиша във форум. Никой не ме познава, затова искам обективно мнение за проблема си.
    Сигурно си на по-малко години от мен и си спала с повече и сега се комплексирваш Или се спече, че досега ми чете морал, а дефакто не съм такава, за каквато ме мислиш.
    ох,горката.Мн ми е жал за теб.ЗА твое сведение ще ти кажа ,че съм девствена и се гордея с това.Ако не беше така нямаше да ти държа сметка,и все пак аз не съм ти никаква ,за да ти държа сметка.Просто ми е тъжно за теб,че си се омърсила ,като човек.Жива и здрава да си,прави каквото си щеш,аз просто си давам мнението.Ако то не те удовлетворява и от истината те боли,твой си е проблема!

Град
    In the Alcoholic world
    ДисИсМи, маце, браво, това е похвално. И аз до 17 години бях девствена и се гордеех с това. То си личи, че ти е рано за секс. И ти жива и здрава Гледай "Перла", мисли си за хубавата любов с приятеля ти и гледай да не прецакаш нещата. Успехчета ^^

----
    Айде сега искам обективни мнения от хора, които мислят.

Град
    Антиохия
    Аз обаче не разбирам какъв съвет искаш да ти дадат хората тук ?
    -генерал Патон

Град
    In the Alcoholic world
    Нещо, което не съм опитвала. Опитвали сме се да се разделим напълно, не става, да сме чисти приятели - не става, да се съберем - той не иска. Вика, че му било рано за такава сериозна връзка. От една страна е така, все още сме на по 21 и имаме зад гърба си 3 години сериозно и над 4 години някакви странни такива взаимоотношения. До какви ли не караници сме стигали, за да се откъснем един от друг, 3 месеца, след като почнах антидепресантите не се виждахме изобщо и сега пак.. 3 дена сме добре, скарваме се, не искаме да се виждаме, след една седмица не можем да дишаме един без друг. Цял живот сме се отдавали само един на друг. Той е бил освен мене с още 2 жени, аз с още трима. Кажи-речи нищо по-различно не сме видели. Незнам понякога си казваме, че няма сила, която може да ни разкъса взаимоотношенията напълно. И двамата като завържем нова връзка, изневеряваме с другия.. Само нараняваме хората около себе си.

Супер фен Аватара на nymphadora
    сапунка брат

Град
    Антиохия
    Явно все пак рано или късно ще се съберете . Щом досега нищо не е успяло да ви раздели напълно ... но пък знае ли човек . Неприятно е че момчето е несериозно . Трябва да спреш да правиш секс с него , да споделяш всичко с него , рано или късно така ще усети липсата ти и ще видиш какви мерки ще предприеме ...
    -генерал Патон

Град
    nqkade v nerealnostta
    Еми незнам според мен, работата е ясна, той иска няколко години да си поживее (което е някакси странно щом не може без теб), явно му забраняваш нещо което обича да прави , или просто му е рано (което си е може да се каже вярно) и го е страх. Края е ясен - след 2-3 годинки като завършите и 2мата ще се хванете пак и живот и здраве ще се ожените. Въпросът ти е как да ги прекараш тези години. Да страдаш по него изреждайки цялата аптека, да изредиш няколко студентски гаджета (с които пак нищо няма да стане, защото то е ясно че пак ще се виждаш с твоя и ще им изневеряваш ), или да се отдадеш на зубрене и вибратори . Винаги съществува и вероятност ти или той да се влюби безнадеждно в някой друг , но това не ми се вижда като вариант с голям шанс да се сбъдне . Естествено аз сега не мога да изредя всичко каквото можеш да правиш , нито съм врачка, но според мен картинката е такава. Трай бабо за хубост са казали хората . Най-важното в тази ситуация според мен е да намериш начин да се справяш с неговите нови гаджета , защото такива явно ще има, и колкото и да ги гониш ти ще си винаги любовницата през тея години, и незнам аз ако бях на твое място щях да се чувствам като измамен , все пак да те използва само за секс изглежда супер гадно някак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си