.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Град
    село София

какво да правя ?

има едно момче дето искаше да тръгнем, но днес разбрах, че той бил казал нещо и бившата му приятелка е скъсала със сегашня си приятел и сега преди малко като се видяхме ме пита:,,Сега ходим ли или не ?\\\" (имаше един опит за целувка ама... една моя приятелка ме дръпна и нищо не стана)
    LikeAstar
    Hiph0pgirl

Re: какво да правя ?

Ами ако го харесваш тръгвай с него, или се помъчи, ако не толкова, бягай хващай друг. Егати въпроса.

Мега фен
    не разбрах тва с бившата кво общо има с цялата работа. изясни по нормален начин какво е станало. липсва ти всякаква причинно- следствена връзка. няма ли да се научите да се изразявате...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Re: какво да правя ?

Цитирай Първоначално написано от ted4etoooo
    има едно момче дето искаше да тръгнем, но днес разбрах, че той бил казал нещо и бившата му приятелка е скъсала със сегашня си приятел и сега преди малко като се видяхме ме пита:,,Сега ходим ли или не ?\\\" (имаше един опит за целувка ама... една моя приятелка ме дръпна и нищо не стана)
    имаше една чалгичка, не се сещам точно - пази се от приятелки
    REGGAE BOOM <3

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    като се харесвате са зимаите Кво толкова го мислиш,ясно е 4е и двамата искате да сте заедно.

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    не разбрах тва с бившата кво общо има с цялата работа. изясни по нормален начин какво е станало. липсва ти всякаква причинно- следствена връзка. няма ли да се научите да се изразявате...
    и аз нищо не разбрах

Не се оставяй смотаната бивша да ти се бърка.. А защо онова момиче те е дръпнала? Аз ако съм като тебе ще и метна един къч
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Град
    Таити
    Накарай бившата му да не пее в градския хор т.е. ако наистина искаш да си с това момче бъде си с него щом те е попитал и е искал да те целуне значи наистина изпитва нещо към теб
    There is no right or wrong, only fun or boring

ако искаш да си с него - бъди с него.

Скайп - dark_elf2

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си