- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- и що на мен....... ;[hahah
защо не мога да го изолирам от себе си ? Мъчение , не мога да спя , да ям докато се сабудя ии смърщвам вежди - той ми е в ума постояянно всяка секунда . Всяка песен която чуя я сварзвам с него , търся прилкика във всяко момче с негоо ! аххххх..... истина ли е това което ми се случва ,не съм вярвала че някои може така да ми влезе под кожата .
Казват ми стегни се ззабрави го обитвам се но не става , опитах да изляза с друг и отново търсех приликите но не ги открих и не излязох втори път с момчето .. Имам чувство че тоой беше идеалния но уви загубих го .. Изтрих номера му - е и , знаех че мога да го намеря ии така и стана след 2 дни отново му изпратих смс ...![]()
защо на мен не случва ....?
Don`t guve a fuck ! xaxa
Мхм, нормално е. Ще си така ден - два, три най-много и ще ти мине. Случва се, спокойно![]()
Не е така братле, и аз съм на същото дередже, УЖАСНО е !!!! Само за нея си мисля постоянно!!!Първоначално написано от Lucho
Хъ и що между вас не може да излезе нищо?
Що не поговорите?![]()
така е....пък и не ми се вярва да е тоолкова идеален,че да няма поне 1 черта в характера му ,която да те дразни-или сии супер влюбена и сляпа,или си го идеализирала до толкова,че ти е трудно да го свалиш от пиедестала....въпреки това не е никак здравословно да страдаш по нещо вече изгубено...след време ще срещнеш някой по-добър,който те заслужаваПървоначално написано от ivcheto0o
![]()
Той замина да учи ... затоване може да излезе нищто
Don`t guve a fuck ! xaxa
Нямам право да те критикувам.. и аз съм минала през това. Времето е най-сигурното лекарство..![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
На какво разстояние? Аз познавам много хора, които водят успешни връзки от разстояние.Първоначално написано от MiChKoO
Nobody breaks my heart.
O разбирам те напълно.Наистина времето лекува![]()
КОЗ ИЛИ ВЪПРОС ?
При всеки е гадно и нямаш желание за нищо .... тъпо е ама времето наистина помага
There is no right or wrong, only fun or boring
Еми ако го харесваш достатъчно много.. ще се виждате 1 седмично и ваканциите.Първоначално написано от MiChKoO
![]()
Nobody breaks my heart.
Щот си мъртва мозъчна тъкан. Заспивай пронто.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
що не ходиш са заяждаш с някой друг , не сам упряла до твоето мнение пфффПървоначално написано от fenastz
Don`t guve a fuck ! xaxa
така е мнг гадн0 ама .. ще намериш решение![]()
![]()
вие се притеснявате за 100km , а аз мисля че ще продължа връзката с приятелката си и след като замина да уча след 1 година. А километрите ще са около 3000 , така че просто за любовта няма граници![]()
![]()
Ам отивам пронто. Бтв вземи опри до малко уроци по бъргарскиПървоначално написано от MiChKoO
![]()
хахахх Точно по български нямам нужда от уроци ,, да може да съм допуснала пунктоационна или правописна грешка , но не мисля , че сме тук да се хващаме за грешките си по български , а за да си помагаме . Явно не го разбираш
Don`t guve a fuck ! xaxa
Ок, ама как някой от тема във форум ще ти помогне да забравиш момче, което те е обсебило ? Никой. Можеш или сама да си помогнеш, или да чакаш някой да ти завърти главата още повече - просто е. Препоръчвам ти да си изкараш тия глупости от главата и да си гледаш живота. И не ми излизай с "той беше целия ми живот, не мога без него, бла-бла-бла". Оправяй се пронто.
тегли Left4dead2 и почвай да къртиш зомбита... на мене ми минава за 1-2 часа :>
GTA Stunting
Сега забелязваш общите (хубави) черти с останалите момчета,а скоро ще се сещаш само за лошите.Просто ти трябва време.![]()