Не знам дали тук е точното място , но пускам темата..
Лятото се запознах с едно момче от моя град (от така наречените 'звезди') да го наречем П., писахме си малко, уж си допаднахме, но нищо не стана.Нито сме излизали, нито нищо. Аз ходих на почивка, там се запознах с едно момче - Н., харесахме се, бяхме няколко дена заедно и толкова. Просто летен флирт. Въпросното момче П. видя наша снимка с Н. и оттогава ме намрази. Направи ми живота буквално черен. Всеки път когато ме види се гаври с мен и какво ли не. Вече ми е писнало, опитах се да говоря с него, да спре да се държи така, но нямаше полза. Той си знае неговото. И, както казах, понеже е 'звездата' на града настройва всичките си приятели срещу мен. Наричат ме курва и каква ли още не. Аз излизам с някоя моя приятелка, виждаме го него с още 10-15 човека и всичките се нахвърлят срещу мен. Днес например, дори ме блъсна. А по-късно, когато пак се засякохме посегна да ме удари, не се случва за първи път. И друг път е искал да ме удря. Не бях виждала толкова омраза в някого. Не знам вече какво да правя, това е пълен тормоз. Толкова хора да се нахвърлят върху един. Отказала съм се да правя каквото и да е ,нека ме тъпче, все някога ще му омръзне...
Исках да споделя, просто защото се чувствам много зле.