- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Драскане
мхм наистина има добри условияПървоначално написано от JimmyGestapo
Just Do It..
за такива идиоти като тебе трябва да има ТВО-та, после що имало едно време... кво ще ми драскаш бе, да не съм в харлем!
драскай си у вас, не да им гледам грозотиите на някакви бездарници по улиците. и разни "тагове" - таговете се пишат на хml в съответния едитор, не по стените на хората!
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
моля те, чети! тво е трудово възпитателно общежитие!Първоначално написано от JimmyGestapo
ако не си чувал къде пращат дегенератите и боклуците като днешните мутри след "лошия" 9 септември 44-та, те там. нека е било лошо, а сега нека е демокрация и всеки драска, троши, краде, бие, изнасилва, убива и да няма вече ТВО-та и кариери да блъскат камъни по цял ден. нека седят по СПА центровете както болния маргин :Д
не искам да навлизам пак в безсмислени спорове![]()
тву-тата са до 96та и са някакви интернати за малолетни и непълнолетни.Първоначално написано от JimmyGestapo
ТВО-та са сериозната работа, там са всички вредни за обществото, рецидивисти, и всякяква измет. един вид лагери като в ссср-ските. не е училище, а бъхтиш здраво в тухларните и кариерите както си трябва и си затворник!
недейте сега така, все едно не знам какво говоря. въпреки , че може да съм подвел някой като се има в предвид че автора може да е непълнолетен - тогава е за ТВУ, ако е дърт като мене е за ТВО, щото внася западна култура (тия тагове) и е враг на народа!
пишете в гугъла трудово възпитателно общежитие и четете за българския ГУЛАГ. за такива измети им трябва пак такива, че дори и в щатите си имаха гуантанамо... а в русия още си имат лагери, а в китай направо им пускат куршума (вече с инжекция по хуманно).
че ми драскат!! ае
Аз пък мразя пишки като теб да се правят на велики в занаята.Смешник.Първоначално написано от BluEWisH
![]()
Точно щото ''драска'' от 5 месеца,а се прави на велик се издраних.Познавам хора от 13 години драскат,а тоз леле![]()
Може и да има хубави неща бе, нека постне да видим...
Еййй постни тука 2-3 снимки на най - добрите ти "парчета" да видим аджеба...!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
добре бе кажете къв е смисъла от тия драсканици? нито имат смисъл, нито нищо.
да бяха нещо стойностно, виждал съм картини правени със спрей, но 99% от нещата са на някакви бездарници или "тагове" по автобуси и трамваи... много яко, нема що.
това не съм сигурен,чее българско.Пък в снимката има токова фотошоп![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
страхотно е, неква грозна гъсеница..![]()
на миналите страници имаше някакъв плъх, той беше готин. ама в подлеза на ндк бяха едно време мега тъпотиите, само загрозяваха. как в германия не видях такива неща в центъра на франкфурт, само по негърските и търските квартали до гарата имаше тия глупости... абе пълни глупости са за мен.
както казах таговете се пишат на нетбийнс и еклипс и се вадят пари. рисува се на платна и се вадят пари. "тагове" и рисунки по стените не правят нищо!
btw във Варна се вихри навсякъде тага 'fars'![]()
![]()
kypo, истинските райтъри изразяват себе си и въжданията си по тозни начин, всяка творба има послание към една или друга "маса" хора ... нещо като стиха на поета.
До колкото знам за НЛС ... тях ги търсят и им плащат за да рисуват! Или пък собственика на стената им плаща само флаконите и им дава право да я направят красива.
Като се замисля ... дори ще е адски яко и красиво, целия град да е в графити а не СИВ, МРЪСЕН И КАЛЕН. Но разбира се графитите да са стойностни и красиви а не тук таг, там драсканица и т.н.
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
Дадох го заради размера,сериозна работа си е и мн боя.
http://c3.ac-images.myspacecdn.com/i...c685d5e276.jpg
http://c3.ac-images.myspacecdn.com/i...22fc3d117e.jpg
http://c2.ac-images.myspacecdn.com/i...0054cfd769.jpg
http://c2.ac-images.myspacecdn.com/i...e464da87a5.jpg
българско
на първата ти ли си?
![]()
Последните две са на Настера (а.к.а. Насимо) за последното не съм сигурен обаче. Тоя настера драска навсякъде по света м'чее... има свои произведения в Германия, Холандия, Канада и т.н.
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
Знам,това с мечките е правено в Атина,но да кажа,че не ги прави сам![]()
брилянтен ум имаш
![]()
Голям полов орган за всички драскачи. Лапета смотани само грозите с тея шибани драсканици.
ACϟDC
ГЕНИАЛНО!Първоначално написано от Zaharinka
В Гърция нивото е много високо.![]()
Иначе по нашите земи също има много добри, но са като игла в купа сено.
Сеното= Всичките келеши...![]()
На въпростният господин почти всичко му е свързано с женските полови органи.Все пак се подвизава като G spotПървоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
Току що открих новия си идол!Първоначално написано от Zaharinka
Едит: Разчетох го иначе, не съм толкова назад.![]()
ама не направих връзката![]()
Вика му се райтър и много лесно бия големи .Първоначално написано от ClockworkOrange
Да зарибен съм проблемче?
Just Do It..