- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Драскане
ако са твой шапка ти свалямПървоначално написано от Pliok0019
Just Do It..
Ами не съм особено за,защото заради такива като вас много хубави стени и въобще места в България се загрозиха със тия драсканици и графити.Нека да се прави на позволени или празни места.Точно такива като автора драскат най-вече и по тролейте.То няма място,където да не е надраскано.Като ви е хоби-развивайте го,но по друг начин,а не да го практикувате където ви падне из улиците на България.
Първоначално написано от SuNsEt
Драскането е изкуство, за които го могат и знаят какво правят!
А тези драсканици из улиците на България са от некви колко мене дето не зн на кой свет са. Поне мога да рисувам и се откроям от "тези"
Just Do It..
И аз мога подобни да правя, но единствено и само в тетрадкатаПървоначално написано от BluEWisH
![]()
Всеки има право да се себеизразява, както намери за добре, но и без да пречи на другите.
Така че графитите, колкото и да са красиви някои и колкото и да са изкуство, да се правят на предназначени и отделени за целта места. Иначе с какво се отличават по варварщина от драсканиците?
активизъм/превенция; писане; музика
Начи тъкмо почвах графита, който мислех да ви покавзам и ме хванаха, разбраха че съм драскал из даскалото и сега ше викат наще![]()
Just Do It..