.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 82 от общо 82

Тема: Драскане

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    http://www.graffitieuropa.org/bulgarien/02.htm
    ако са твой шапка ти свалям
    Just Do It..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами не съм особено за,защото заради такива като вас много хубави стени и въобще места в България се загрозиха със тия драсканици и графити.Нека да се прави на позволени или празни места.Точно такива като автора драскат най-вече и по тролейте.То няма място,където да не е надраскано.Като ви е хоби-развивайте го,но по друг начин,а не да го практикувате където ви падне из улиците на България.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Ами не съм особено за,защото заради такива като вас много хубави стени и въобще места в България се загрозиха със тия драсканици и графити.Нека да се прави на позволени или празни места.Точно такива като автора драскат най-вече и по тролейте.То няма място,където да не е надраскано.Като ви е хоби-развивайте го,но по друг начин,а не да го практикувате където ви падне из улиците на България.

Драскането е изкуство, за които го могат и знаят какво правят!
    А тези драсканици из улиците на България са от некви колко мене дето не зн на кой свет са. Поне мога да рисувам и се откроям от "тези"
    Just Do It..

Цитирай Първоначално написано от BluEWisH
    http://www.album.bg/justd0i7/images/20636006/

скица на графита, който мисля да правя след седмица-две
    И аз мога подобни да правя, но единствено и само в тетрадката

Всеки има право да се себеизразява, както намери за добре, но и без да пречи на другите.
    Така че графитите, колкото и да са красиви някои и колкото и да са изкуство, да се правят на предназначени и отделени за целта места. Иначе с какво се отличават по варварщина от драсканиците?
    активизъм/превенция; писане; музика

Начи тъкмо почвах графита, който мислех да ви покавзам и ме хванаха, разбраха че съм драскал из даскалото и сега ше викат наще
    Just Do It..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си