.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    ако има любов сигурно и чувството ще е страхотно

Сички казват Уморен/а аз исках още но принцеската ми се измори и предложи да спрем... Тъй като много си я обичкъм спряхме и заспахме сладко сладко

Цитирай Първоначално написано от AllenWallker
    Сички казват Уморен/а аз исках още но принцеската ми се измори и предложи да спрем... Тъй като много си я обичкъм спряхме и заспахме сладко сладко

oлее толкова си миличък чак и завиждам на принцеската ти

Град
    Sofia
    Ами при момичетата незнам, но при мен беше супер усещането и на момента и на другия ден. Аз знаех още от сутринта, че ще се случи и колкото повече наближаваше вечерта, толкова по-странно се чувствах. На следващия ден пък се чувствах някак си по-... пораснал!
    P.S. За мен първият път е адски сближаващо преживяване и определено стабилизира отношенията между двамата.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Предстои ми да разбера надявам се добре, щастлива и обичана!

Град
    na vsqkude kudeto mi xrymne :P
    надявам се скоро да разбера
    s0 dEamN cRazyyYy...

Беше доста странно .. бях с момче към което нямах грам чувства.. от друг град е там ходя 2-3 пъти в годината и се бяхме виждали един път преди това.Болеше доста той опита да направи всичко за да се почуствам добре ама.. не изпитах удоволствие, доста се изморих след това около 2 дни ме приболяваше ама минало - заминало

Цитирай Първоначално написано от ILoveU2
    Хах, като разорана нива

А сега сериозно: еми, да кажа бях доста доволна даже исках още, ама на следващия ден малко приболяваше.
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

От самият секс- неочаквано доволна, бях се подготвила за болка и никакво удоволствие, а то се оказа обратното.
    От това, че съм изгубила девствеността си- странно и малко тъжна,че не е било с човек, който обичам. Не бях щастлива, защото първият ми път беше просто секс, но не съжалявам за минали неща. Сега искам любов и това търся. Тогава търсех секс и това намерих.

Много добре.Доволен.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Предстои ми да разбера надявам се добре, щастлива и обичана!
    Това е заблуда... изтощена и готова на самоубииство захвърлена в канавката

Град
    Стара Загора
    И физически, и психически странно.Ама не гадно де.
    Психически странно, защото беше нещо ново и докато асимилирам случилото се.Като изключим това, което според мен е нормално, си бях щастлива
    Грешките в живота ми го правят интересен!

le parkour .. beatbox .. break dance

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Супер тъпо. Бяха най-лошите 10 минути през живота ми! Слава Богу, не съм спала повече с онова момче (то при такива лоши спомени...), пък и вече отдавна не съм с него. Сега ми е леко кофти, че не се запазих за онзи, който наистина си струва.

Иначе след първия път със сегашния ми приятел си беше приказка, особено както си лежахме гушнати и си говорихме мили неща.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    ^
    ХАХАХ... дано, дано, само да не стане накрая - ИЗЧУКАНА И ЗАЕБАНА
    Ех мечти...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Щастлива...ама не знам що...обичана не съм се чувствала-ходихме от по-малко от месец,ноо аз предпочитах така Физически-изморена и ме боляха краката после

Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Изморена, но много щастлива
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

разочарована
    Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си