- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесват ли момчетата/мъжете?
Харесват ли момчетата/мъжете да бъдат хващани/галени по дупетата?
BTW това ми е първата тема и анкета, така че дано да няма гршка с гласуването![]()
![]()
![]()
я седни си на твойто дупе и спри да пускаш безсмислени теми..
ми питай някое момче и той ще ти отговори,к'во си губиш времето с тва да пишеш такива глупости..
не обичат да ги хващат или галят, а да ги шибат здравата![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Малииииииии първата ми тема и ма сасипахте![]()
ми нали тука искам да питам ама... пък и шом съм седнал да пиша зна4е имам време нали???... Ти ако нямаш време защо четеш тъпи теми???...Първоначално написано от silwinka
Верно лиПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
![]()
Според мене обичат хах -на моя като му вида задника и спр мн.се наточвам да го щипна здравата-нема нищо лошо пък и него не му пука-гадно или не![]()
ами да...готино е да те хване мацката за дупето,ама нищо повече от това...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Не,не,не,не и пак не![]()
![]()
НЕ ме кефи изобщо.... на педалчетата може да им допада (не искам да убидя никой от форума) просто си мисля че на тях най-много им харесва![]()
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
е благодаря,братле...Със цялото ми уважение,но мнението ти не струва...кво му е педалското да те хване момиче за дупето?!Първоначално написано от Sladurcho
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
ъъъъ какво е "мустачки"?...Първоначално написано от Bimmer
![]()
ахахахПървоначално написано от Sladurcho
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
НЕ казвам че е педалско а че на тях най-много би им харесалоПървоначално написано от Stan4o123
разбираш ли разликата
и мен са ме хващали не отричам
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Да, плесни ме пронто, бейби![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ама ти не знаеш новата мода ли ?Първоначално написано от queen1
![]()
+1 изненадващо е,че повечето са гласували с "Да"Първоначално написано от Sladurcho
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.