- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам доверие на никого ... какво да правя ?
Проблемът никога не е само в теб, или само в другите... За да има проблем, трябва да има конфликт, противопоставяне...
Какво да правиш? Както го виждам аз, вариантите са ти 2:
1. Продължавай да не вярваш на никого, човек се ражда и умира сам все пак. Доверието отваря път на предателството.
2. Опитвай отново и отново, докато накрая не попаднеш на правилния човек.
Дръж ги надалеч ! Не бъркаш. Радвай се, че си независима и си изживей детството. И хапни шоколад пронто.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от fenastz
![]()
![]()
![]()
![]()
Много интересно понятие за детство?
Първоначално написано от SuNsHiNe6
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от SaintLucifer
Еми права е ... на 14 години съм ... не съм бебе, но не съм и на 20 ... аз съм си лапе![]()
Има хора, има и хора. Аз също съм затворен човек и много трудно допускам външни до себе си. Не мога да кажа, че това е лошо качество, но има недостатъци. Така е... МомчеТО може да го намериш след 10, 20 дори 50 опита. Никога не знаеш. Но не се затваряй напълно. Не прави тази грешка.
Какво искам да чуя ? Да не би ти да знаеш какво искам да чуя ? Приемам всякакви мнения ... заова съм направила и тема, ама да ми кажеш, че съм била тъпа ... извинявай много... тъпа съм защото съм се доверила на някой и той ме е предал ли ? ... не знаеш колко много се дърпах, преди да се уверя, че човекът срещу мен е сериозен ... не бях сигурна и го отхвърлих ... той си намери друга и накрая ми каза, че аз съм виновна за всичко ... не бях аз виновната ... не мога да тръгна с момче, което мисли само за секс, и няма да го направя ... аз съм на 14, а той е на 17 ... пределно ясно ми е какво искаше от мен - аз не можех да го направя и станах '' идиотката и виновната за всичко '' ... доверих му се дори прекалено много ... два пъти се отдръпнах от страх - с това и с още едно момче, което беше на 15 ... мислих, че съм сгрешила, че вината е в мен, но се оказа, че липсата ми на доверие отново ми е помогнала ... това, че не се доверих докрай отново ми помохна, защото ако бях се доверила докрай щях пак аз да съм наранената - и сега е така, но определено това, което чувствам сега, нямаше да е нищо в сравнение с това, което щеше да стане ... не че сега ми е депресирано ил инещо от сорта, но просто ми е кофти, защото виждам, че дази моя сдържаност, която толккова много мразя, всъщност ми помага ... и това е нещото, което ме притесняваПървоначално написано от SshtrudeL
Ааа, ето, че съм права. Друг е въпросът, че съм той.Първоначално написано от darka1
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
fenastz извинявай![]()
Не всеки улучва от първия път. Опитай пак и някой ден ще откриеш точния човек. Имаш време, не си престаряла.
Е за тва нямам думи обаче... И кво като не си се целувала, а си на 14? Искаш да кажеш, че си на 90 и вече няма време ли или какво? Наистина е много смешно някой като каже така.Първоначално написано от darka1
Еми не е нормално на 14 да не съм целувала момче ...![]()
Ами..просто търси подходящото момче![]()
И аз нямам доверие на никой .. даже ми е по - добре така ..![]()
И все пак .. на 14 си още е рано да казваш, че всички момчета са еднакви .. ще пораснеш и ще разбереш смисъла на думата "сериозна връзка" .. ще се появи момче, което ще те заобича ии така всичко с времето .. сега си наранена просто, защото се занимаваш с разни пикльовци, които съвсем не знаят къде се намират .. живота не приключва на 14 ..Колкото до обарването .. не им позволявай!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не го показвай