.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Голям фен

Нямам доверие на никого ... какво да правя ?

Моля ви дайте ми съвет ... вече съвсем се отчаях и нямам доверие на никое момче ... доверих се два пъти и и в двата случая не попаднах на хора ... много се разочаровах и сега не вярван на никой ... не искам даже да ме доближават момчета ... имам чувствато, че ако се доверя ще направя грешка ... даже не съм целувала момче, а съм на 14 ... май всички момчета са еднакви - всички сякаш искат едно и също ... дразня се от това ... не съм курва, че да ме опипват и да ме имат само за ебавка ... не го позволявам и когато го разберат това момчетата се отдръпват ... не знам в мен ли е проблемът или в тях и това много ме измъчва

Проблемът е в теб явно..ами ти си по-скрит човек,поне съдя по това което каза..не си падаш много по момчета, защото те е страх да не се случи както предишните пътища ( да не си допаднете.. )
    Всеки трябва да опита..
    опитвай,може да намериш точният човек,който си търсила!
    Вече се доверявай на някого,дори и да не е момче - просто тренирай,и ще стане.

Голям фен
    Доверявам се единствено исамо на един човек - най - добрата ми приятелка ... знам, че мога да й кажа всичко и не се притеснявам ...

Много ми е трудно ... когато се дърпам и не искам да имам нещо общо с някое момче той ми казва, че се правя на недостъпна, а не е така ... дърпам се, защото ме е страх да се доверя ... харесвах много едно момче и можех да бъда с него, но отново се отдръпнах ... всичко пропадна и сега дори ме мрази

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от silwinka
    не си падаш много по момчета, защото те е страх да не се случи както предишните пътища ( да не си допаднете.. )
    кви пътища, кви магистрали..

авторке, явно доста са те разочаровали. дай си малко почивка от момчетата забавлявай се просто, а ако срещнеш някое момче, което да привлече вниманието ти, се отдай на емоциите и тръпката, но все пак си имай едно на ум и не се предоверявай на никого (та дори и на най- добрата си приятелка). а че в тая възраст момчетата мислят само за обарване и виждат в момичетата просто ходещи задници и цици, си е голяма истина, но да не ти прави впечатление. всеки минава през този период.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Еми все някога ще попаднеш на някого,който ще ти промени мнението .. знам ли
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Не е в теб проблемът

Така е и аз повечето неща прикривам от нашите. не казвам на сестра ми и дори и на приятели. Все ще се намери някой, който ще те изпорти Но опитвай да се сближаваш с момчета иначе няма друг начин. Първо почни да се прегращате за различни поводи, за да можеш да свикнеш с физическият контакт. Покажи най-доброто от себе си и все някой ще го оцени, ще видиш !
    Никога не съм ти обещавала,че ще има слънце всеки ден...дадох ти всичко,което имах-добро и лошо...Никога не съм казвала,че няма да греша.Аз съм просто човек и това е мое запазено право.Но единственото,което искам е да те обичам..

Мега фен Аватара на lenito_sf
    хората идват и си отиват .. а ти не трябва да се доверяваш веднага на човека

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Дори когато огънят изгори крилцата й, пеперудата продължава да се стреми към светлината. Не губи вяра в хората, нито се предоверявай. Ще усетиш, когато си намерила точния човек, който наистина си заслужава, но понякога за това трябва време и търпение.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    поредната 40 годишна с 10 брака зад себе си...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Мога да те разочаровам,но ще имаш още доста такива разочарования в живота,най-малкото защото си на 14..?!На много от нас ни се случват подобни неща,но те са част от така наречения "живот".Няма от какво да се плашиш и за какво да се отчайваш,нали правим тези грешки и после се учим от тях .
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    А това за какво е ??

Голям фен
    Мерси много на всички

Цитирай Първоначално написано от SshtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    Не е в теб проблемът
    Прав си! Тя е достатъчно умна за да може да прецени кога я лъжат и кога не.

П.П Ирония. Оо
    Ирония ? ... Да не би случайно да не разбирам кога някое момче смао се ебава ? ... Какво искаш да кажеш - че съм тъпа ли какво ?

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от darka1
    А това за какво е ??
    за начина ти на разсъждения,миличка

По-инт ли щеше да ти е,ако всичко беше праволинейно и всичко се получаваше?!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Голям фен
    А това за какво е ??
    за начина ти на разсъждения,миличка

По-инт ли щеше да ти е,ако всичко беше праволинейно и всичко се получаваше?!
    Еми да ти кажа не ми е много интересно и забавно да се доверя на някой и той да ме предаде ... не виждам забавното в цялата история

Re: Нямам доверие на никого ... какво да правя ?

Е много ясно, че няма да ги оставяш да те опипват... Имаш достойнство все пак.

Такива не заслужават доверие. Но ако момче, което ти е симпатично прояви интерес към теб, допусни го, колкото да го опознаеш.

Доверие не може и не трябва да имаш на никой без да го познаваш (и все пак няма нужда да ставаш параноична, нито в другата крайност - наивна)
    hating you makes me all warm inside : )

Това че си на 14 и се притесняваш да се довериш не е проблем.. Едва живота е пред теб
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от ThedramaQueen
    Е много ясно, че няма да ги оставяш да те опипват... Имаш достойнство все пак.

Такива не заслужават доверие. Но ако момче, което ти е симпатично прояви интерес към теб, допусни го, колкото да го опознаеш.

Доверие не може и не трябва да имаш на никой без да го познаваш (и все пак няма нужда да ставаш параноична, нито в другата крайност - наивна)
    Мерси много ... права си ... май наистина се вманиачавам, а не бива

Голям фен
    Мерси много на всички

Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    Не е в теб проблемът
    Прав си! Тя е достатъчно умна за да може да прецени кога я лъжат и кога не.

П.П Ирония. Оо
    Ирония ? ... Да не би случайно да не разбирам кога някое момче смао се ебава ? ... Какво искаш да кажеш - че съм тъпа ли какво ?
    Точно така! йей проблясък. ^^
    едит: Не беше ли ти тази,която каза,че не е доверчива в темата си,която вече не помня? Щом си недоверчива => не вярваш и не разбираш кога те лъжат и кога ти казват истината (можех да използвам и "ебават" но "лъжат" е по точната дума.има разлика) Та щом си недоверчива приемаш,че всичко живо те лъже => наистина си тъпа щом *backspace*мисъл*т.е както и да е*край* това ти е в минус и се оплакваш и искаш помощ за нещо,което зависи единствено и само от теб Оо
    П.П Боже,толкова умея да лъжа ^ Но сега съм напълно искрено <3

Мога да ти кажа, че никъде не съм използвала думата '' недоверчива '' ... писах, че ме е срах да се доверя, а не, че по принцип не се доверявам на хората и не те знам колко си искренО, но определено си доста тъпа ...

В тях е споко...и аз наскоро имах един такъв проблем....чакай си...още си само на 14....за къде бързашш?Иначе нормално да попадаш на такиВа,това че не си от леките момичета не те застрахова от разочарования..и все пак УСПЕХ!За когото си заслужава....убедена съм,че ще намери сам пътя към истинската теб....;]

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    В тях е споко...и аз наскоро имах един такъв проблем....чакай си...още си само на 14....за къде бързашш?Иначе нормално да попадаш на такиВа,това че не си от леките момичета не те застрахова от разочарования..и все пак УСПЕХ!За когото си заслужава....убедена съм,че ще намери сам пътя към истинската теб....;]

Какво се впрягаш. И аз нямам кой знае какво доверие в повечето момичета, но тва не пречи на забавленията. Както се казва, нема правда, нема ред, вадим и напред.
    Като си на 14 мислиш че имаш добра представа за взаоимоотношенията между момче и момиче? Я по-полека, има още много път, всичко е на състояние.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от silwinka
    Проблемът е в теб явно..ами ти си по-скрит човек,поне съдя по това което каза..не си падаш много по момчета, защото те е страх да не се случи както предишните пътища ( да не си допаднете.. )
    Всеки трябва да опита..
    опитвай,може да намериш точният човек,който си търсила!
    Вече се доверявай на някого,дори и да не е момче - просто тренирай,и ще стане.
    Абе с всичко съм съгласна, освен, че проблема е в нея.Напротив дори, едно от малкото умни останали момичета е, някоя, която не дава да я обарват и тн.Евала й правя

Голям фен
    DevilWish благодаря ти ... един човек да го оцени

nai vajnoto e da nqmash greshni ochakvaniq. Losho e kogato se razminavate v tazi posoka. Razberi dokade mojesh da stignesh, zashtoto ot lichen opit znam che dokato nqmash priqtel vsichki drugi sa potencialni kandidati i se flirtuva stqh Izqsnete si otnachalo vzaimootnosheniqta i togava moje po lesno da obshtuvash :P
    Никога не съм ти обещавала,че ще има слънце всеки ден...дадох ти всичко,което имах-добро и лошо...Никога не съм казвала,че няма да греша.Аз съм просто човек и това е мое запазено право.Но единственото,което искам е да те обичам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си