.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Проблемът никога не е само в теб, или само в другите... За да има проблем, трябва да има конфликт, противопоставяне...

Какво да правиш? Както го виждам аз, вариантите са ти 2:
    1. Продължавай да не вярваш на никого, човек се ражда и умира сам все пак. Доверието отваря път на предателството.
    2. Опитвай отново и отново, докато накрая не попаднеш на правилния човек.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Дръж ги надалеч ! Не бъркаш. Радвай се, че си независима и си изживей детството. И хапни шоколад пронто.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    изживей детството.

Много интересно понятие за детство?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от SuNsHiNe6
    Еми все някога ще попаднеш на някого,който ще ти промени мнението .. знам ли
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SaintLucifer
    изживей детството.

Еми права е ... на 14 години съм ... не съм бебе, но не съм и на 20 ... аз съм си лапе

Има хора, има и хора. Аз също съм затворен човек и много трудно допускам външни до себе си. Не мога да кажа, че това е лошо качество, но има недостатъци. Така е... МомчеТО може да го намериш след 10, 20 дори 50 опита. Никога не знаеш. Но не се затваряй напълно. Не прави тази грешка.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SshtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от darka1
    Мерси много на всички

Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    Не е в теб проблемът
    Прав си! Тя е достатъчно умна за да може да прецени кога я лъжат и кога не.

П.П Ирония. Оо
    Ирония ? ... Да не би случайно да не разбирам кога някое момче смао се ебава ? ... Какво искаш да кажеш - че съм тъпа ли какво ?
    Точно така! йей проблясък. ^^
    едит: Не беше ли ти тази,която каза,че не е доверчива в темата си,която вече не помня? Щом си недоверчива => не вярваш и не разбираш кога те лъжат и кога ти казват истината (можех да използвам и "ебават" но "лъжат" е по точната дума.има разлика) Та щом си недоверчива приемаш,че всичко живо те лъже => наистина си тъпа щом *backspace*мисъл*т.е както и да е*край* това ти е в минус и се оплакваш и искаш помощ за нещо,което зависи единствено и само от теб Оо
    П.П Боже,толкова умея да лъжа ^ Но сега съм напълно искрено <3

Мога да ти кажа, че никъде не съм използвала думата '' недоверчива '' ... писах, че ме е срах да се доверя, а не, че по принцип не се доверявам на хората и не те знам колко си искренО, но определено си доста тъпа ...
    довод защо съм тъпа? Защото не казвам това което искаш да чуеш?
    Хубаво. Значи си страхлива,а в това отношение е глупаво. Като те е страх не се доверявай и готово. Оо
    Какво искам да чуя ? Да не би ти да знаеш какво искам да чуя ? Приемам всякакви мнения ... заова съм направила и тема, ама да ми кажеш, че съм била тъпа ... извинявай много... тъпа съм защото съм се доверила на някой и той ме е предал ли ? ... не знаеш колко много се дърпах, преди да се уверя, че човекът срещу мен е сериозен ... не бях сигурна и го отхвърлих ... той си намери друга и накрая ми каза, че аз съм виновна за всичко ... не бях аз виновната ... не мога да тръгна с момче, което мисли само за секс, и няма да го направя ... аз съм на 14, а той е на 17 ... пределно ясно ми е какво искаше от мен - аз не можех да го направя и станах '' идиотката и виновната за всичко '' ... доверих му се дори прекалено много ... два пъти се отдръпнах от страх - с това и с още едно момче, което беше на 15 ... мислих, че съм сгрешила, че вината е в мен, но се оказа, че липсата ми на доверие отново ми е помогнала ... това, че не се доверих докрай отново ми помохна, защото ако бях се доверила докрай щях пак аз да съм наранената - и сега е така, но определено това, което чувствам сега, нямаше да е нищо в сравнение с това, което щеше да стане ... не че сега ми е депресирано ил инещо от сорта, но просто ми е кофти, защото виждам, че дази моя сдържаност, която толккова много мразя, всъщност ми помага ... и това е нещото, което ме притеснява

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от SaintLucifer
    изживей детството.

Еми права е ... на 14 години съм ... не съм бебе, но не съм и на 20 ... аз съм си лапе
    Ааа, ето, че съм права. Друг е въпросът, че съм той.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен
    fenastz извинявай

Повече от фен

Re: Нямам доверие на никого ... какво да правя ?

Не всеки улучва от първия път. Опитай пак и някой ден ще откриеш точния човек. Имаш време, не си престаряла.

даже не съм целувала момче, а съм на 14 ...
    Е за тва нямам думи обаче... И кво като не си се целувала, а си на 14? Искаш да кажеш, че си на 90 и вече няма време ли или какво? Наистина е много смешно някой като каже така.

Голям фен
    Еми не е нормално на 14 да не съм целувала момче ...

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от silwinka
    не си падаш много по момчета, защото те е страх да не се случи както предишните пътища ( да не си допаднете.. )
    кви пътища, кви магистрали..

авторке, явно доста са те разочаровали. дай си малко почивка от момчетата забавлявай се просто, а ако срещнеш някое момче, което да привлече вниманието ти, се отдай на емоциите и тръпката, но все пак си имай едно на ум и не се предоверявай на никого (та дори и на най- добрата си приятелка). а че в тая възраст момчетата мислят само за обарване и виждат в момичетата просто ходещи задници и цици, си е голяма истина, но да не ти прави впечатление. всеки минава през този период.

+1

Ами..просто търси подходящото момче

Мега фен Аватара на Hilary_
    И аз нямам доверие на никой .. даже ми е по - добре така ..

И все пак .. на 14 си още е рано да казваш, че всички момчета са еднакви .. ще пораснеш и ще разбереш смисъла на думата "сериозна връзка" .. ще се появи момче, което ще те заобича ии така всичко с времето .. сега си наранена просто, защото се занимаваш с разни пикльовци, които съвсем не знаят къде се намират .. живота не приключва на 14 .. Колкото до обарването .. не им позволявай!

не го показвай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си