.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Въпрос ,който ме притеснява

Значи доколкото прочетох само по време на овулация ,може да се забременее...а тя трае 1-2 дена....следователно само в тези 2 дена от цикъла може да се забременее?
    Мм притеснена съм тъй като приятелят ми свърши ДО мен в леглото ..беше с презерватив..но все пак не съм сигурна дали го е махнал достатъчно старателно ! А като смятам тъй като цикълът ми е редовен ...има вероятност да съм била в овулация ...ии нещо да е паднало докато е свалял през-ва ! Закъснява ми с 4 дена и смятам да купувам тест! Плс очаквам сериозни отговори ..без спам
    .....I know better,because you said FOREVER....

Какво значи "свърши ДО мен в леглото" лежал е до теб и е свършил? Върху теб? В теб?

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Успокой се .. нищо не е станало.. но нито 1 от форума не може да ти каже на 1230123% Ако толкова те е страх купи си 1 тест направи си го и ще разбереш че темата тук няма смисъл

Лежа до мен ! Ноо все пак се притеснявам от тва дали е свалил през-ва достатъчно добре! Без тва си мисля че спрематозоидите трябва да попаднат достатъчно навътре в мен за да се стигне до забременяване! Нз !

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    До колкото знам по всяко време може да се забременее,а най-голяма е вероятността по време на овулацията.А не,че само тогава се забременява

Ако нямаш 18г. е нормално да ти прескача понякога От стрес,сваляне на килограми и такива.Все пак си направи теста
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Е значи няма от какво да се притесняваш. Това ако не го е свалил добре...ако нещо някъде по теб е капнало щеше да усетиш, пък и да е шанса пак е мн малък, както каза AlokiNn щом толкова се притесняваш купи си един тест, 3 4 лева е, да ти минат тезанията.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Според мен сексуалната ти култура не е много на ниво
    Вземи попрочети някой друга статия за секса,оплождането на яйцеклетката и прочие

По темата:Няма да ставаш майка,спокойно
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ако свърши докато говорите по телефона пак ли ще питаш дали си бременна?

Същия е отговорът на въпроса дали е станал гаф...

Ако не е свърши в теб няма шанс да си бременна.....а иначе може да се забременее по всяко време но шансът е най-голям по време на овулация,а иначе защо те притеснява как е свалил презерватива???

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от iveto90
    Ако не е свърши в теб няма шанс да си бременна.....а иначе може да се забременее по всяко време но шансът е най-голям по време на овулация,а иначе защо те притеснява как е свалил презерватива???
    +1

Ми защото май си изцапа ръката ....!

Голям фен Аватара на revolver

Веч ми избива на смях на тия теми

Re: Въпрос ,който ме притеснява

Цитирай Първоначално написано от Staple
    Значи доколкото прочетох само по време на овулация ,може да се забременее...а тя трае 1-2 дена....следователно само в тези 2 дена от цикъла може да се забременее?
    Мм притеснена съм тъй като приятелят ми свърши ДО мен в леглото ..беше с презерватив..но все пак не съм сигурна дали го е махнал достатъчно старателно ! А като смятам тъй като цикълът ми е редовен ...има вероятност да съм била в овулация ...ии нещо да е паднало докато е свалял през-ва ! Закъснява ми с 4 дена и смятам да купувам тест! Плс очаквам сериозни отговори ..без спам
    спокойно щом не е свършил в теб едва ли баш при махането на презерватива ще е имало проблем .Сигурно на 90 % от момичетата им се случва да им закъснява по-някога.Не винаги закъснението е от бременност,може дори и от времето да е .Според мен е излишен теста,но за твое успокуение си направи.
    Sleda ot liubovta

Накратко, не си бременна. Ако все пак се притесняваш, направи тест.

Ми хора, тестът е отрицателен ама ми закъснява вече 1 седмица...чудя се дали да не направя още един !

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Може да се забременее единствено по време на овулация. Яйцеклетката не може да бъде оплодена ако не е готова за това!!! Въпроса е че е трудно да се определни кога е овулацията (особено ако цикъла е нередовен) и не се знае колко дълго ще оживеят сперматрозоидите. Това е единствената причина да се казва че се забременява по всяко време.

Не вярвам да си бременна. Сперматозоидите не могат да летят или да се телепортират.

Не можем да ти кажем, сама си прецени дали има шанс, дали после като е имал на ръката си те е пипал и т.н. дали като е свършил не те е опръскал между краката

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

само едно ще ти кажа стреса на който в момента сама се подлагаш... с това да мислиш, че си бременна е достатъчен предтекст да ти закъснява... още повече при това променлизо време навън също си оказва влияние... просто се успокой спри да го мислиш, не си бременна. Знам че не е лесно просто ей така да се успокоиш преживявала съм го... Няма как да си бременна ама наистина вземи прочети някоя образователна статия на тема секс и оплождане

Боже ,колко съм изчела тези днии.. и знам ,че шанса да съм бременна е почти нулев, но все пак притеснението си остава.... ! Мм пък и дори да не съм 7 дена си е бая време...може да се дължи на хормонален дисбаланс !

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Staple
    Боже ,колко съм изчела тези днии.. и знам ,че шанса да съм бременна е почти нулев, но все пак притеснението си остава.... ! Мм пък и дори да не съм 7 дена си е бая време...може да се дължи на хормонален дисбаланс !
    Аз ли да ти кажа дали имаш хормонален дисбаланс?! Иди на лекар момиче! Цикъла не е нещо маловажно особено след като започнеш да водиш полов живот!

Няма вероятност да си бременна,но след като ти закъснява толкова си купи втори тест за пълна сигурност! Аз ако бях бих направила така.Все пак,според мен се притесняваш излишно.За твое добро - по-добре недей!

при мен има подобен проблем само че не ми закъснява а ме е страх защото гаджето ми сфърши точно до мен и след това продължихме.. и нз ако е останало нещо по него дали е възможно ...

Абе няма страшно!!!Важното е да не свършва В ТЕБ!!Иначе за другото няма проблеми.И да... прочети малко повече литература за секса!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Първо за 4 дена не може да стане ясно дали си бременна! Това го повтарям за не знам кой си път. Второ свършил е на леглото, не в теб. Трето нормално е от променливото време да ти закъснее. На всеки се случва. Ако обаче не се е измил добре и пак сте го правили може да си и бременна.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    сперматозоидите немогат сами да си намират пу*тки за влизане ако беше така,всички които правят чикии по света,и се изпразнят сперматозоидите щяха да тръгнат на дъълаг път и щяха да си намират някъде да влязат и така хората щяха да са 1 000 000 000 000 000 000 000 000...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си