.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Масажор

Голям фен

Масажор

Момичета, някоя от вас има ли масажор ? Доволна ли е и на кава цена си го е закупила ? ... Много съм навита да си взема

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Мама има 7 омни потенс и аз 1 път си го сложих на гърба да се масажирам с него - голяма глупост, няма нищо общо с истинския масаж. Даже сега го продаваме.
    Препоръчвам ти да ходиш на истински масаж

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    И ние имаме, ама такъв за задни части, не знам каква беше цената, може би около 200 лв, в Метро ги имаше до преди 1-2 години.

Не е особено полезен. С истински масаж и сравнение не може да се прави...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Аз имам този и съм много доволна! Плюс това е и ефтин. Не губите нищо, ако го опитате. http://ehealthbeauty.com/index.php?m...roducts_id=569

Нообче адски много си те обичкам :*

Аз си харесах някакъв вибриращ от Технополис за 99 лв... щях да припадна от кеф пред жената, дето ми го демонстрира и ако имам парите в себе си бих го взел
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от graphicflower
    Аз имам този и съм много доволна! Плюс това е и ефтин. Не губите нищо, ако го опитате. http://ehealthbeauty.com/index.php?m...roducts_id=569
    И аз имам такъв, също един, приличащ на калинка, друг с много сменящи се приставки и инфрачервена светлина и севън омнипотенс.
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Голям фен
    А как мислите ? - Кое по - добре - някой с батерии или като този, който показа graphicflower ? ... Май тези с батериите са много слаби ... Така ли е ?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от graphicflower
    Колко струва този масажор ?

Голям фен
    Моля ви някой да ми отговори колко струва един такъв дървен масажор, че трябва да почвам масажите, пък никъде не мога да намеря цени за тези масажори

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    4.60лв
    то си пише като отвориш линка, ама кой да гледа

Голям фен
    Пффф видях го, ама помислих, че е някакъв номер и не се загледах ... мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си