- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Може ли сешоар да дава на късо и да предизвика косопад?!
От септември ми пада косата, но последните 2-3 седмици е някакъв ужас, направо на кичури. Суша се със сешоар 3 пъти седмично около 5 минути и днес случайно като го пуснах, изведнъж пресветна и се загледах вътре и видях, че дава на късо, малки сини искричкиДо ся е нямало никви индикации, нито по-различен шум или някакъв звук, нормално си е работил и не знам от кога е така, но сигурно от доста време, защото сешоара ми е доста стар, на около 5 години... та забелязах, че от известно време косата ми почна да се омазнява повече, да стои безжизнена и корените са някакви много мънички от колкото обикновено са били. Да днес не се изсуших със него и мога да кажа, че от косата ми падна 1/10 от това, което падаше миналите няколко дни.
Възможно ли е по някакъв начин да влияе тва, че е давало на късо на косата, да я изгаря/изтощава корена и това да е причината...
не търся мнение какво да го правя косопада, а дали тва е възможно със сешоара![]()
![]()
Нямам представа ... не ми се е случвало такова нещо досега, но ако е бил развален може предпазителя да е бил проблемът и той като не може да ограничава горещия въздух оттам вече идва проблемът - излиза горещ въздух, който не се спира от предпазителя и ти гори косата 10 пъти повече от нормалното ... и корените изтъняват и вече ... ти сама си каза ... смени сешоара ... моя бях си го взела за 15лв. ... има сигурно и по - евтини даже ... не си хаби косата за 10 - 15 лв.![]()
Смени сешуара или избягвай да използваш изобщо сешуар..остави косата сама да съхне.Ако след това косата ти не пада толкова,тогава причината ще да е тази,колкото и странно да ми звучи![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Помисли малко и да дава на късо той нали си духа? Пък и едва ли дава на късо, досега да беше изгорял... Пък и дори да дава това нямам как да промени начино по който сешуара духа, т.е просто няма никаква логика да е от това...
пише се сешОар бе хора![]()
Aз съм това което съм...
хахахахахах
няма такова нещо!
ако даваше на късо щеше да те изпере тока и щеше да се парализираш от токовия удар. Определено щеше да разбереш.
Във ВСЕКИ ЕЛЕКТРОУРЕД се създават тези искри при включването му.
Дори в копчето на лампата във всяка стая се създават искри, ама ти не ги виждаш.
Темата погледната от погледа на всеки завъшил и учил електротехника, включително и аз е уникален бисер.
Причината за косопада ти е другаде.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
МакеМеLaugh ние с колегите от доста време се забвляваме с тая тема![]()
Хахахах, луда работа![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ха-ха-ха..![]()
не съм учила електромеханика, не съм и длъжна след като се учи само в определени училища. много смешно
и няма искри само като го включвам, а постоянно
както и да е, факт е, че почти никаква коса не ми изпада
нямаше нужда от тона и коментара ти.
казва се благодаря за компетентното мнение.
друг път се спасявай сама.
"Благодаря" казвам на хора, които са се отнесли сериозно към въпроса/проблема/мнението ми, а не като към уникален бисер "хахахахахах ", при все, че няма нищо смешно. Не съм те била и през ръцете да пишеш в темата. И не си мисли, че ти си ми спасението, след като, сещаш се, не живея в тоя форум.Безпристрастното мнение на някой непознат винаги е страхотно, стига да изпълнява определени... да го сложим морални принципи.
момиче на колко си бе?
и не се оправдавай че електротехника се учило само в специални училища
аз си уча в ПМГ и пак знам че като се включи даден уред има искри някви...божее...косопада и бил от сешоара..
пострижи се (с филиране) и спри да ползваш преси,маши,лакове и пяни и си прави домашни маски за коса или си вземи някаква готова ...и ще се оправиш![]()
Оле,какви са тези глупости,че сешоарът ти бил виновен за падането на косата ти.Няма такова нещо!Отиди на лекар за косопада,подстрижи се по-късо и си вземи някакви витамини от аптеката.Но преди всичко отиди на лекар.
не съм казала, че ми е виновен, нали затва пуснах тая тема да питам, беимам чувството, че говоря на таджикистански понякога. виждам сини искри да прехвърчат из цялата вътрешна повърхност на сешоара, не го ползвам, не ми пада косата, нормално е да си помисля, че може би има нещо общо. сяяяя преекспонирате думите ми, сешоара бил виновен, не знам си какво; от къде знаете, че ползвам пяна, маша и т.н. ай ся
Мисля, че темата е за ключ![]()
По желание на автора.Първоначално написано от MoMoXiXi
Към проблема ти беше отнесено сериозно и ти се даде комптентен профеионален отговор като за начинаещ!!Първоначално написано от MoMoXiXi
Не говори по този начин, "ако обичаш", без да познаваш човека, който е срещу теб.
В случая единствено моят отговор беше "спасението" и отговора на темата ти, аз друг такъв не видях с точно обяснение на въпроса поставен в темата ти.
Това, че е споменато, че е забавно не виждам както точно те обижда и уронва престижа.
Представи се точно като неблагодарно лапе, ти му помагаш то се прави на важно. Единствено можеш да загубиш, не и да спечелиш в случая вече. Лека вечер.