.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Въпросче

Hybrid View

Въпросче

Извинявам се предварително ако темата не е за тук..
    Та на въпроса..
    На 16 години съм..ии нещо съм се зарибил да си правя флеш на ухото, но тъй като нямам дупки на ушите..първо трябва да си ги продупча..та мисълта ми е къде точно трябва да стане това, защото всички приятели казват, че сами са си ги дупчили, а аз не съм навит на подобно нещо..и колко време след това мога да отида да ми направят флеша, смисъм да ми разширят дупката на ушото..?
    Мерси предварително.

Супер фен Аватара на sunshine955
    по-добре иди да ти ги продупчат,недей сам

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    това се прави в студио,не си прави експерименти сам

Повече от фен
    тва е ба**и идиотщината да си пробиваш сам ухото, я върви кадет трябва да те "оправат" професионалисти

добре, мерси.. ще го направя в студио..
    а колкото до второто..след колко време мога да отида да ми я разширят дупчицата на ухото?

Цитирай Първоначално написано от xCreatoRx
    добре, мерси.. ще го направя в студио..
    а колкото до второто..след колко време мога да отида да ми я разширят дупчицата на ухото?
    Специалиста ще ти каже,няколко месеца ще трябва да минат

Сигурно след някой месец ще се откажеш.Ама поне може да ти останат нормалните дупчици на ушите.Нали знаеш,че този флеш е необратим?Продупчват уши и във фризьорските салони.

Недей сам..може нещо да объркаш и ще съжаляваш..отиди в някое златарско ателие или магазинче и там с пистолет до 10 лв ще е най-много..и ще ти сложат медицинска обеца която трябва да носиш г/д 15 - 16 дни.. и после вече в студио - флеша!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си