.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    на нибея балсамчетата са супер..аз имам и от първия път ми помогнаха струват 3-4-5 лв

i az go ispolzvah i naistena usnite stavat po meki i po hybavi ms mnogo0

Извинявам се, че отново "вдигам" темата, обаче бихте ли ми казали колко пъти трябва да се прави това? В смисъл цял живот ли? Щото тъй като гледам, като го направя, и след 3 дни отново пак трябва да го правя, защото иначе отново се надигат някакви кожички?

Благодаря ви за помощта!

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от xterm
    Извинявам се, че отново "вдигам" темата, обаче бихте ли ми казали колко пъти трябва да се прави това? В смисъл цял живот ли? Щото тъй като гледам, като го направя, и след 3 дни отново пак трябва да го правя, защото иначе отново се надигат някакви кожички?

Благодаря ви за помощта!
    Ем то сега от студеното, затова става така. Иначе като си навън, не ти пречи да се мажеш с някое балсамче по-мазничко, например тези на Хармония.Много момчета съм виждала, че ги имат и хич не им пука.Гледай да не са незащитени, а и у вас си стой така.
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Цитирай Първоначално написано от xterm

Благодаря ви за помощта!
    Ем то сега от студеното, затова става така. Иначе като си навън, не ти пречи да се мажеш с някое балсамче по-мазничко, например тези на Хармония.Много момчета съм виждала, че ги имат и хич не им пука.Гледай да не са незащитени, а и у вас си стой така.
    Аз това си го правя, даже и на даскало така си ходя. Обаче друг ми е проблема - Като се появят гадните кожички - те са много грозни, но пък река ли да започна да ги махам с четката за зъби ми отнема поне 20 мин и то защото са супер здрави тея кожи, а иначе са надигнати. И затова питам дали цял живот ще се прави - не ми пречи, но е доста досадно през 3 дни, да заделям толкова от ценното си време.

Мега фен Аватара на vagarious
    Еми има си и хора с по-чувствителни устни.
    Big or small, lies are lies!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си