.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от godji3
    Цитирай Първоначално написано от haritov

кво обичай родината мрази даржавата аз съм роден в бълрария и не мразя българия а тия кадето я обпавляват мутрите като бате боико

аз неискам да се заяждам с никого ако не ви харесва правописа не ми дреме за кво ми пишете влез в някои час по бг се едно ще науча нещо ако не искам

ако неискате да ми отговорите на темета ок по добре не ми отговаряите отколкото да ми пи6ете глупости
    Пич не ти се подиграваме!По-скоро ти помагаме,ако послушаш какво ти казваме едно,че ще ти е по-лесно,друго,че ще помогнеш сам на себе си!
    А ти какво направи?
    Започна да ни обиждаш...
    Еми мой никой не се е подразнил с теб или е почнал да те обижда.
    Ти започна първи!
    И вместо да кажеш нещо от рода''ще се постарая да не допускам грешки''ти започна да ръсиш глупости и да показваш простащина на килограм.
    Сега мога да кажа,ти си един простак!
    Защото си глупав,невъзпитан и необразован,а и не искаш да се промениш.Момче заради такива глупаци като теб които не знаят какво правят,България е на такова дередже!
    Ако успееш да ми докажеш,че греша кълна се в тази,която обичам,че във всеки един раздел ще пусна тема,в която публично ти се извинявам!
    пп
    Ако обичаш България пиши и името с главна буква!

бро мислиш ли че не знам че имам правописни грешки живота не е правопис пък и не заради такива като мен българия е на това деридже а разади алчните управници аз поне мога да испитвам чувства като съжаление умраза страх БОЛКА а те мислят само как да оберат парите на даржавата и не им пука за хората аз ако видя просяк на пъря може би ще му дам пари ако не поне ще го съжаля а те нямат съвест те нямат самоуважение неможе да ограбваш бедните и да даваш на богатите така че не ми говори глупости
    Имах предвид циганите ама както и да е...
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

администраторите на сайтовете искат да се пише на кирилица
    ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    администраторите на сайтовете искат да се пише на кирилица
    така е
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си