.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 122
    Chill Out-a върши чудеса с мен. След училище често съм под стрес и с прибирането си подреждам всичко,което може да развали обстановката (дразня се като е разпиляно),взимам си нещо за пиене,сядам на креслото,затварям си очите и се отпускам. И така 10-15 минути релаксирам на фона на хубавата музика и после се чувствам като нова. Понякога се успокоявам и с пианото,защото хубавото на музикалния инструмент е,че можеш да излееш всичките си емоции,без да нагрубиш,нараниш или ядосащ някой (:

Цитирай Първоначално написано от Boot
    Просто любимите същества до едно са обсебващи и ми заемат целия ефир без да си чувам мислите.
    ))

Успокоявам се като мачкам пластелин, меся тесто, шия нещо миниатюрно, сглобявам боклуци с някаква идея. Преди ми помагаше писането, но сега ми се налага да си почивам и от него. Връщам добрия заряд също и с крещене, викане, "пеене"/дране(нарочно изфалшивяване и провлачване на песни, чието звучене искрено ме разсмива), танцуване до падане на пода(със затворени очи и слушалки в ушите). Китарата също помага. Карането на колело, плуването - при възможност. Всякакъв спор(т):Д

Град
    •••Пловдив•••
    в алкохола ми е успокоението ,чат-пат ако падне и с някой масур ептен да избягам от реалността

спорт, музика и сън

Град
    Somewhere...in The sea...
    когато ми е аааадски изнервено отивам на някое самотно местенце до морето. Седя там няколко часа. Понякога си взимам за пиене. Цигари естествено.
    Ако нямам възможност да отида на самотно място до морето...си взимам алкохол и се напивам и се карам с хората. Определено ми помага.

Наркотиците и скънка са удоволствия, които в никакъв случай не бих зачислила към нещата, които използвам с цел - успокоение. Те си имат други предназначения.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Град
    Пловдив
    алкохол,алкохол,музика,яки е наредби,бой
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от DenBr
    Нищо не ми помага.. всъщност не искам и нещо да ми помага.. спокойна и уравновесена се чувствам тъпо.
    Свикнала си със стреса.
    И аз дотолкова бях свикнала да съм винаги под напрежение, що се отнася до задачи, че после се кефех на добрия резултат и някак оправдавах нервенето покрай успеха ми. Това не става въпрос само за професионална/училищна сфера, офк.

Иначе и аз баналното - спортец, ако съм способна. Отивам да тичкам, да се потя, и после си лягам.
    Или се отдавам на стреса, плача малко и ми минава. Въпреки че спорта го предпочитам.
    Ако е леко напрежение/раздразнение, дуя музиката на любими, енергични песни и си мяткам главата.

Бе начини бол.

Само като съм в мензис нямам укротяване. Не че това ви интересуваше, но тук мога да си простея на воля.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Somewhere...in The sea...
    ^^като каза...и аз рева много за най-малки неща и ей така без причина когато ми е нервно. Пия леки успокоителни, които имам чувството, че при мен имат ефект около 24 часа след като съм ги пила, НО важно е внушението.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Взимам топка и плейърче...и си цъкам, докато слушам музика.
    Релакс!

Град
    Непостоянно
    А ми азз си имам една любима градинка дето по принцип е на 10 км от нас почти, но винаги когато ми е кофти отивам там и си седя сама на пейката и си самоанализирам секви тъпотии.. демек оставам сама. Обичам да наблюдавам природата,хората, които минават, кучетата ако щеш, когато съм под напражение.. някак си се разсейвам и успокоявам.
    .!.

Град
    София
    удри квото ми падне

гледам ужаси

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Излизам с кучето на дълги разходки, слушам музика или просто се усамотявам някъде.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    По принцип почти постоянно около мен има хора, така че разпускането за мен е да остана сама. Рядко напоследък ми се отдава възможност, но като имам време, си отивам на вилата сама. И си стоя там самичка, излежавам се, музика, филми, книжки - обичайните неща. Това не продължава повече от ден-два де, не издържам толкова време без да видя някой близък/познат. Или въобще някой.
    Обичам и да тичам.
    А лятото е най-якото разпускане - зацепвам на люлката на терасата с кутия цигари и бири, и така мога да изтикам едни 5-6 часа.

Град
    На стадиона за бягане.
    ТРЕНИРОВКИ .. По-конкретно бягане и скачане на въже .. Ахх обожавам .. после си взимам студен душ и пльок в леглото, на другия ден съм свежарка и без черни мисли в главата
    Running is my drug and I am overdosed ..

Муай тай, цъкане из нета и музика.

Книги, рисуване (вече рядко), писане, чай (много ми помага), спане, тишина, гледане на футболен мач. Последното ми помага за изхвърляне на напрежението, особено ако гледам с баща ми - маратон по надвикване. Супер е
    Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Излизам с кучето на дълги разходки, слушам музика или просто се усамотявам някъде.
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Град
    Стара Загора
    Със слушалките в ушите на стадиона да бягам докато не падна на тревата и не почна да драйфам (ама това само като съм супер нервна)
    Или в залата като ида на тренировка си изкарвам всичко...
    а пък ако не...винаги имам валериан или валидол
    А да...най-хубавите ми рисунки стават като съм ядосана пък и действа доста разтоварващо

да аз така спечелих една изложба иначе като не ми се рисува се тъпча с шоколад и после блъскам двоино във фитнеса

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    разпускам чрез спорта - тренировки
    като се смея,което правя постонно ..
    докато слушам музика
    или се наслаждавам на нещо якоооо

Град
    Bite me!
    ъъ рисувам
    Размерът, рожбе, ИМА значение ))

.: machoka :.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Купони,забавления,секс,нар отици,алкохол,храна и чистене. Това ми е комбинката.

чета и пиша във този форум

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си