- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как разпускате и бягате от стреса? :)
Чета нещо по биология,кънки,спорт,разхо ки да споделя с някой приятел или приятелка дори по-добре.Музиката,тъй като тя винаги е на твоя стрна.
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Музика..
Някоя книжка..
или си го изливам пишейки.. ((:
С музика, тренировки.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Заключвам се в стаята, така че никой да не ме безпокои и сядам пред компа.. Друга опция е кревата![]()
Сама, в нас, с една бира и хубава музика...
+ спортПървоначално написано от ohluv
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Ако изляза навън с приятели и времето е яко се освобождавам наи- добре! В противен случай, лягам на леглото и си пускам музика![]()
8 битова музика!![]()
бия 1 чекия
Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.
Изчезвам навън с приятели - на места с готина музика и хорица и стресо го няма вечее![]()
Редя пъзел ! Много ме успокоява![]()
Като съм ядосана или ми идва нанагорнище обичам да отида на тренировки и да си изкарам сичко на топката или да тичам по базите колкото краката ми държат..а като е зима или нямам възможност да отида на стадиона се затварям в някоя стая далеч от сички и слушам музиика и рисувам:P
Je me suis laisee rever
Quelques nots de piano qui avec mon coeur faisait ehco
L'echo de l'espoir..
J'ai ouvert mon coeur
J'ecoute de la musique, melodie de l'espoir
de qui j'etais sourd
Музика,музика и пак музика.
кънкиии![]()
или хубава музика
![]()
...it's the first day of the rest of your life!![]()
![]()
![]()
херца
днешната младеж - у гъза да я еб*ш