- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как разпускате и бягате от стреса? :)
+ излизане с приятелиПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
Отдавна съм се убедил, че във форума всичко е обратно на реалносттаПървоначално написано от thegmin
Даже го бях писал някъде, че на улицата повечето са некви фешъни, а тука няма нито един; всички слушат чалга, а тука всички я мразят. Общо взето това.
Audio ergo sum
^може би щото са антисоциали : ) кой е казал че излизат навън..или че ги търсиш на правилните места![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Обаче няма паралии във форумаНикой не ползва масажи и всякви спа процедури за релакс
![]()
Audio ergo sum
разходи се по другите разделиПървоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
Пиша проза за това как се чувствам.![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
влизам във форума,слушам музика,излизам на вън..
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Взимам си дълъг душ, слушам музика, спя, оправям си дрехите..![]()
Ми ... незнам при мен е малко странноАз обичам да споря [ по скоро обсъждам , а не карам се ] като съм стресиран
Действа ми... отпускащо
![]()
приятели, музика, разходки, филми, книги. такива работи.
Една хубава разходка навън или пък спортуване е това е цялата работа.
Срещата на два характера е като взаимодействието между две химически вещества: ако има реакция и двете се трансформират.
Физически упражнения вкъщи - с гиричките, с тежестите за крака и после един хубав душ. Или.. плуване. В последно време така разпускам и ми действа доста ободряващо.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
аз имам странен начин да разпускам .. правя нестандартни неща ,които досега не съм правила .. и е якоо![]()
Бтв преди си имах и друг начин да разпускам - гримирах се и после си правих снимки.
Отдавна не съм го правила, но е много разтоварващо и успокояващо.
И то не просто грим, а възможно най-голямо количество боички по лицето, да изглеждам като излязла от бурлеска и така.
Разбира се, не излизам така по улиците![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Пускам фифата, изнервям се още повече и счупвам клавиатурата![]()
Audio ergo sum
Мииии може би като слушам музика,а понякога просто легна и гледам в една точка,много ми е яко![]()
помага и при размисъл,но за стрес все още не съм го опитвалаПървоначално написано от MissInd3p3nd3nt
![]()
Общо взето докато не отмине напрегнатият период нищо не ми помага - не работя, но в случая съм в сесия и докато не свършат всички изпити и не разбера, че съм ги взела няма как да разпусна... Иначе след това излизам с приятели на диско или се събираме някъде и това ме отпуска най-много. Разбира се, имало е и случаи, в които и добрата музика и здравият сън ми вършат работаА понякога дори само един разговор с близак приятел ми помага и ме успокоява до някаква степен
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от jghgh
аааа,дам,и това е доста успокояващо.
И на мен спорта ми помага. Независимо от сезона, времето и като цяло от обстоятелствата. Бягам докато не усетя, че краката вече не ми държат... след това се прибирам - душ, сън - на следващия ден съм като нова.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Алкохол и наркотици
Creative Technologie
Рева истерично, карам се с всеки, който се опита да ме попита какво ми е, напивам се като куче, разхождам се сама.
Let the psycho plays with you...