- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Противоположни
Харесвам адски много едно момче и той мен,но сме прекалено различни...и просто ме е страх да предппиемам нещо.Според вас би ли се получило м/у двама съвсем различни човека?
да стига единия да уважава другия
и да се правят компромиси понякога
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Случвало ми се е, да. Но нищо не стана между нас. След около половин година, може и малко повечко да е било, му признах, но ефект нулев. Спрях след време да му обръщам внимания. След още време - той почна да се интересува от мен, но вече не го исках. Тъпо, но факт.![]()
I'm inlove with a criminal...
т'ва е!Първоначално написано от haritov
It's too late...
различни в какъв смисъл? възраст, интереси, националност, религия...
винаги се получава стига и да има привличане и желание от двете страни .... и най-важното да се борите с всичко да сте заедно ......
ИнтересиПървоначално написано от summer_moon31
Точно пък когато и двамата са еднакви ,не се получават нещата.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Стига да имате сходни разбирания е възможно. Не е хубаво да сте нито еднакви, нито напълно различни.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Възможно е, що да не е? Ама е до време.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ми то еднакви хора няматака чееее..... щом се харесате пробвайте
ти искаш да е твое копие ли за да си сигурна че ще излезе нещо с него
There is no right or wrong, only fun or boring
Всичко е до време, няма вечни неща. А по темата - когато сте еднакви не е интересно, нали.Първоначално написано от Wrathchild
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Според мен, точно това, че сте напълно различни, ще направи връзката ви по-интересна и вълнуваща![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Имай вяра![]()
Когато лъжеш любовта, самотен винаги оставаш... (h)
Не знаеш ли, че двата еднакви полюса на магнита се отблъскват, а противоположните се привличат ? - Така е и при хората... според мен няма да имаш проблеми заради различни интереси ... след като се интересувате от различни неща и той ще научи нещо по някаква чужда за него тема, както и ти
... айде успех
![]()
В една хубава връзка страстта и уважението се надпреварват за първото място.....ако при вас няма едно от двете...знаеш ;]
Така е. СПоред мен се притесняваш, защото се чудиш за какво ще си говорите щом имате различни интереси.Но точно ще имаш какво да го питаш, а и той тебПървоначално написано от izlishna
![]()
да
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
da be ekstra e![]()
One 4 the money , two 4 the show
Да!!
Аз и приятелят ми сме така. Всмисъл много различни сме, характер, интереси, занимания.Заедно сме вече три години. Супер различни сме във всичко, но само по едно си приличаме и това е че супер много се обичаме и искаме да сме заедно. Отначало беше малко трудно, той обича бокс аз не обичах, той учи актьорско майсторство аз уча маркетинг едното с другото нищо общо.Но ни е супер забавно, когато сме заедно. Вече мога да кажа, че имаме доста общи интереси и занимания все пак три години не са малко. Когато има чувства и искаш да си с даден човек няма прегради.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Трябва да са доста силни чувствата, иначе много ме самнява...![]()
Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?