Моля ви, научете се, че ние не можем да ви излекуваме, херпесите, гъбичките, теченията и не знаем дали сте бременни!
Толкова ли не се научихте да не пускате теми от рода на: "Сърби ме, какво ми е?", "Боли ме, какво ми е?", "Щипе ме, какво ми е?" и така нататък.
Като ви боли, пари, щипе и така нататък просто отидете на лекар.
Най- голямата грешка е да ни питате нас, защото никой не може да ви отговори. Ебаси, дори лекар на пръв погле може да не разбере какво ви има, преди да ви напви изследване. Защо решихте, че ние знаем какво ви е, без да знаем на колко сте години, от колко време водите полов живот, какво е нивото ви на хигиена и така нататък. А дори и да знаем ПАК не можем да ви кажем какво ви е.
Не казвам, че не трябва да се правят такива теми, но все пак е глупаво да питате непознати хора. Има си лекари.
Казвам го, защото има хора, които на своя глава решават да си вземат някакво хапче, крем или глобул без дори да знаят какво им има. Ок, в някои от случайте може и да ви помага, но ако не дай си Боже объркате хапчето може да съжалявате много.
Знам, че темата може би ви се струва супер тъпа, но напоследък виждам само такива теми и то главно в раздел "Секс", но понеже моята тема не е за там, реших да я пусна тук.
Незнам кой ще я види и кой ще я хареса или оплюе, но все пак го казвам за ваше добро.
Вече 2 мои познати от форума, така да се каже, си изпатиха от това, че някой им е казал еди какво си, така че просто исках да ви обърна внимание и да имате в предвид, че никой от тук не е лекар и не може да знае какво да си вземете, за да се справите с даден проблем. Хубаво е да се обменя информация , в това не споря, но не вземайте решения за лечение на своя или чужда (неспециализирана) ръка.
Надявам се да не ме псуват много хора.