Цитирай Първоначално написано от XXX_f
Не съм съгласна с твоите думи! След като го има този форум, това значи, че е за здравни проблеми. При паника и при страх едно девойче разбира се че ще пита какво е това. Но тя не очаква, че ще и предпишете лекарство просто иска да се образова, да се успокой до колкото може. А това че ще отиде на лекар е от ясно по ясно. Защо по дяволите трябва да се държите така грубо с хората? След като не искате да отговорите на въпросите не го правете. След като не искате да четете тези въпроси не ги четете. Нали за това е форум, ако можеш да помогнеш и успокоиш - хубаво направи го, ако можеш да споделиш че си имал подобен проблем и как си постъпил - направи го. Но ако не можеш и не ти е приятно - по - добре млъкни!
Ще се постарая да ти отговоря изчерпателно и сдържано на всяко едно изречение.
Значи първо, не казвам да не питат и да не искат съвет. Ако си чела внимателно същото изречение би трябвало да си го прочела и в първият ми пост. И щом мислиш, че е по- добре да напишеш, че ти има нещо и някой да те успокои, то аз не мисля така, защото има много хора, които се "успокояват" и не предприемат нищо. А и не мисля, че е толкова ясно, че дадения човек ще отиде на лекар, защото ако почетеш внимателно повечето теми ще видиш, че доста не ходят на лекар.
Не мисля, че се държа грубо с някого. Ако бях толкова груба нямаше да се занимавам да правя тази тема. И никъде не съм казала, че не ми е приятно. Аз също отговарям на някои въпроси и не се изключвам, но нито моето мнение, нито на другите може да бъде обективно.