Здравейте Хора!
таа.. темата е защото преди 2-3 дни разбрах ,че баща ми изневерява на майка ми.. знаех, че преди НГ тя го беше хванала, но нещата утихнаха и си помислих, че е била някоя преувеличена параноя на майка. Да , да ама не.. преди 2 вечери ги чух как отново спореха и баща ми изобщо не отричаше.. твърдеше, че единственото желание на майка ми е да разбере дали той ще ни напусне, дали е влюбен в нея и с какво е по-добра.. чух даже как майка се разплака и ми стана отвратително гадно.. не знаех какво да направя .. говорих с леля ми на другия ден и тя ми каза, че до 1 месец ще се разбере дали ще се разделят! В момента изпитвам отвращение от баща ми и .. дори не искам да го гледам! Вчера той се опита да ме заговори и да се закача с мене, но аз се направих на разсеяна и не съм го чула.. Стана му гадно. . и въпреки това мисля, че така е по-добре!
Въпросът ми е какво бихте направили вие на мое място и дали бихте го подкрепили.. или не знаам.. посто някакъв смислен пост за да помисля какво да правя и за напред..
Благодарско за вниманието..