Защо всичко трябва да е толкова трудно.
В момента съм толкова объркана (така съм от 3,4 месеца- напоследък)
Има ги само съмненията и онези мисли "Дали ми казва истината?" ," Кого лъже?" Ето вчера се скарахме отново,аз отново не можах да заспя,мислейки само за едни и същи въпроси ,който не ми дават мира.
Толкова съм против връзките от разтояние (толкова много бях),а сега от 7 месеца съм с момче което е на майната си.Но, напоследък се съмнямавам толкова много в него ,че няма накъде.Преди няколко месеца ми изневери ,окей имаше ги драмите ,обещанията ,хубаво простих му и какво?...Следваха само караници,карници,късания и пак събирания.
Преди беше толкова различен сега той говори единствено за себе си,прекъсва ме и по принцип преди много говорехме за нас двамата и т.н ,но сега е той и даскалото.Какво му се е случило,коя какво му е казала,какво той е казал на нея и т.ц.Започна да се прибира по късно,започна да ми говори само за момичета.И доста често когато стане дума за изневяра и той просто зацикля,глътва си цялата граматика и сменя темата .Има едно момиче от неговия клас ,постоянно са заедно(не е грозна),еее не спира да говори за нея,закачат се и т.н , отначало на нашето запознанство той пак не спираше да говори за нея ,колко е красива и т.н и си има приятел.Тя никога не би го оставила от 1,5 са заедно ,но когато той я заряза почна да му се натиска .Той твърди "не я харесвам ,просто приятели сме".Но ясното е ,че преди я е харесвал ,не знам .

Искам просто да ви споделя ,и случвало ли ви се е подобно нещо/или просто според вас стaва ли нещо между тях има ли някаква уместна причина да ги има тези мойте съмнения или само си внушавам..Много съм ревнива ,но винаги има причина да я има тая ревност...