.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

не го разбирам и незнам какво да правя

Еми има 1 момче с което се познаваме от доста време.аз винаги съм знаела че изпитва нещо повече от приятелски чувства но ума ми беше зает с други момчета.има 1 недостатък-не обича да провежда сериозни разговори.всичко сериозно го казва леко на бъзик.Е,аз го познавам много добре и знам кога се бъзика и кога чрез бъзика ми казва нещо важно,но за мен това си е доста тъпо.прсто той не се държи както другите момчета-като ме харесват да почнат да ме зарибяват и т.н. а по някакъв много странен начин си изразява чувствата.и аз незнам просто как да се държа - все пак нямам опит с такъв тип момчетата .той миналата година ми се беше разсърдил за нещо и ми призна,че защото ме бил ревнувал от 1 друг ( с който нямаше нищо и аз като му обясних той се почувства доста тъпо де ).но аз не си промених държанието,направих се че не сме имали този разговор и всичко си продължи по старому.тази година пак ми намекна че ме харесва и т.н. и аз пак си замълчах и пак всичко си беше както обикновено до 1 момент в който той почна да се държи ... много странно.всече почти не се виждаме,не ми се обажда дори когато ми е обещал да се обади.питах го какво става и той се оправда че е края на срока,имал да учи и т.н. неразбирам защо се държи така .не мога да му призная че го харесвам,защото сега имам други проблеми на главата,не ми е до момчета пък и ме е страх че може да си провалим приятелството.искам нещата да са си както ппреди,но той .... ако имате някакъв съвет ще съм ви много благодарна
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    на мом4ето му е гадно заради на4ина по които ти си се държала.По добре поговорете и му кажи какво 4устваш

Супер фен Аватара на nymphadora
    съвета ми е да се стегнеш!

колко време ти си го разигравала и си се правила"че нищо не е станало" колко време очакваш да ти тича по свирката?дееба,момичетата сме опасна гад

Е ти харесваш ли го... Щото ако го харесваш няма кво да чакаш, ще го изгубиш. Ти ако си имаш проблеми после му ги кажи, той би трябвало да те разбере.

Град
    Таити
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    съвета ми е да се стегнеш!

колко време ти си го разигравала и си се правила"че нищо не е станало" колко време очакваш да ти тича по свирката?дееба,момичетата сме опасна гад
    и аз така мисля... когато той ти е вървял спед дупенцето ти е било добре и си се правила на разсеяна и все едно нищо не е казал или намекнал ОБАЧЕ в момента в който той се е отдръпнал след като е видял че ти никакви шансове не му даваш ... ти започваш да го търсиш и да го питаш защо не ти се обажда и т.н.. ми обади му се ти бее.. защо чакаш все той да прави нещо Не ти е до момчета сега незнам си какво незнам си що .. товага защо толкова ти е гадно че той не ти обръща същото внимание... момчето да не е мазохист че вечно да върви след теб! Осъзнай се и ако наистина го харесваш му кажи
    There is no right or wrong, only fun or boring

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    като за начало си оправи заглавието...аман!

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Държал се странно ...
    Дано пича не си помисли повече за теб! Нека си хване някоя, която ще отвърне на сигналите му и няма да се "занимава" с други момчета.
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Ами според мен след като сте приятели от дълго време просто му пиши по скайпа, че искаш да се видите и давай направо... под направо имам предвид кажи му това, което мислиш.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си