- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не го разбирам и незнам какво да правя
Еми има 1 момче с което се познаваме от доста време.аз винаги съм знаела че изпитва нещо повече от приятелски чувства но ума ми беше зает с други момчета.има 1 недостатък-не обича да провежда сериозни разговори.всичко сериозно го казва леко на бъзик.Е,аз го познавам много добре и знам кога се бъзика и кога чрез бъзика ми казва нещо важно,но за мен това си е доста тъпо.прсто той не се държи както другите момчета-като ме харесват да почнат да ме зарибяват и т.н. а по някакъв много странен начин си изразява чувствата.и аз незнам просто как да се държа - все пак нямам опит с такъв тип момчетата .той миналата година ми се беше разсърдил за нещо и ми призна,че защото ме бил ревнувал от 1 друг ( с който нямаше нищо и аз като му обясних той се почувства доста тъпо де).но аз не си промених държанието,направих се че не сме имали този разговор и всичко си продължи по старому.тази година пак ми намекна че ме харесва и т.н. и аз пак си замълчах и пак всичко си беше както обикновено до 1 момент в който той почна да се държи ... много странно.всече почти не се виждаме,не ми се обажда дори когато ми е обещал да се обади.питах го какво става и той се оправда че е края на срока,имал да учи и т.н. неразбирам защо се държи така .не мога да му призная че го харесвам,защото сега имам други проблеми на главата,не ми е до момчета пък и ме е страх че може да си провалим приятелството.искам нещата да са си както ппреди,но той ....
ако имате някакъв съвет ще съм ви много благодарна
I can't stop myself from loving you <3
на мом4ето му е гадно заради на4ина по които ти си се държала.По добре поговорете и му кажи какво 4устваш
съвета ми е да се стегнеш!![]()
колко време ти си го разигравала и си се правила"че нищо не е станало"колко време очакваш да ти тича по свирката?дееба,момичетата сме опасна гад
![]()
Е ти харесваш ли го... Щото ако го харесваш няма кво да чакаш, ще го изгубиш. Ти ако си имаш проблеми после му ги кажи, той би трябвало да те разбере.
и аз така мисля... когато той ти е вървял спед дупенцето ти е било добре и си се правила на разсеяна и все едно нищо не е казал или намекнал ОБАЧЕ в момента в който той се е отдръпнал след като е видял че ти никакви шансове не му даваш ... ти започваш да го търсиш и да го питаш защо не ти се обажда и т.н.. ми обади му се ти бее.. защо чакаш все той да прави нещоПървоначално написано от nymphadora
Не ти е до момчета сега незнам си какво незнам си що .. товага защо толкова ти е гадно че той не ти обръща същото внимание... момчето да не е мазохист че вечно да върви след теб! Осъзнай се
и ако наистина го харесваш му кажи
There is no right or wrong, only fun or boring
като за начало си оправи заглавието...аман!![]()
Държал се странно ...![]()
![]()
![]()
![]()
Дано пича не си помисли повече за теб! Нека си хване някоя, която ще отвърне на сигналите му и няма да се "занимава" с други момчета.
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Ами според мен след като сте приятели от дълго време просто му пиши по скайпа, че искаш да се видите и давай направо... под направо имам предвид кажи му това, което мислиш.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl