- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- според вас??
Тука според мен ти е грешкатаПървоначално написано от rooter
![]()
Първоначално написано от sunshinepp
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
абе човек кво се фрапираш те момичетата за кви ли не глупости си говорят тя не ти е дала паролата заштото си пише с приятлките нещо за теб примерно колко си сладък днеска кво си правил или някви си тяхни интриги не се шашкаи съвсем нормално
rooter баце, напълно ти симпатизирам.
http://zamunda.net/details.php?id=183774&hit=1
Давам в ръцете ти нещо доста сериозно. Използвай го разумно !!!
хах незнам дали той щ го използва ама аз определено свалкам
Моя приятел също има моите пароли навсякъде. Аз нямам неговите и не ги искам. Струва ми се глупаво. Вярвам му и не мисля, че би се хванал да сваля някой по скайп. А ако го направи - това ще се отрази иначе на нашият съвместен живот и аз пак ще разбера, но поне си спестявам гадорията да чета любовните му обяснения с някоя друга.
За какво ти е да знаеш?
Признай си, че ако видиш, че е пратила примерно прегръдки или целувки на някой в скайп ще ти стане гадно. И веднага ще почнеш да се съмняваш. А тя може просто да си праща така на приятелите. От чат не можеш да добиеш представа за взаимоотношенията между двама човека.
Първоначално написано от Stan4o123
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Взаимното доверие и искреност не значат да си имате паролите навсякъде и по цял ден да иснете и да се следите кой какво и с кого прави ..![]()
Груба грешка е ..
изобщо не е трябвало да й даваш достъп до твоите неща, а после да се цупиш, че тя не ти дава .. смени си паролата и нека всеки да си знае мястото!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
моят съвет: Смени си паролата на твоя скайп и й я дай,когато тя даде нейната на теб.Мойта ми правеше същите чалъми...