- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да ги разделя
Харесвам едно момче,но то ходи с една от няколко месеца,даже бяха разделени но после се сдобриха...всички му казват че тя е много грозна и да я зареже а и момичето е малко проблемно всеки ден му прави скандали и на всичко отгоре се сваля на всички момчета но той явно я обича...знам че е супер гадно но как мога да ги разделя?
Не ги разделяй...По-добре ще е, яко му признаеш чувствата си...Ако се опиташ да ги разделиш може да те намрази или нещо такова... :X
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Просто му кажи, че го харесваш, признай му всичко, кажи му че тя не го заслужава ...![]()
![]()
*Aкo...мe..оbiчkаш..щтi..kупа..шоkо
Ти в ред ли си?!Как така ще ги разделяш?
Никакво право нямаш да се бъркаш в нечия връзка.
Ако тръгнеш примерно с това момче и някой те мисли за гризна,а пък някоя друга кифла реши,че не си за него,че се сваляш на други момчета но той "явно те обича",ако в такъв момент иска да ви раздели,добре ли ще се почувстваш?!
![]()
" как да ги разделя"
![]()
![]()
![]()
А бе я се осъзнай и остави хората намира бе! Щом я обича, да си я обича!!! Ако ти ходеше с него какво щеше да ти е ако някоя шматка такава като тебе искаше да ви раздели!?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И що искаш да ги разделиш?
Това,че той не иска да е с теб ..не е основателна причина![]()
престани да се месиш в 4уждия живот не знаеш кви са им взаимоотношенията,туи кво си видял или 4ула няма зна4ение...само те си знаят как стоят нещата Ако не искаше да е с нея нямаше.Първоначално написано от sunshinepp
докатоо прочета и осмисля какво си написала помислих, че на мене ми се карашПървоначално написано от ivcheto0o
![]()
![]()
+Няма значение дали е "грозна"...Всеки има право да бъде обичан
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
sunshinepp не се карам на тебне целя да се карам и на авторката но такива хора много ме дразнят.
да де ясно и мене.. такива ме нерват..Първоначално написано от ivcheto0o
![]()
ноо.. пък аз ЦЕЛЯ да и се скарам!![]()
за какво ти е да ги разделяш![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Спокойно,скоро ще му омръзне да й играе по свирката ;]] .. дори и да я обича толкова ,колкото казваш, все ще му омръзне да бъде разиграван![]()
![]()
а ти и той в какви отношения сте? усещала ли си някакъв интерес от негова страна към теб?
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Остави ги да се налюбуват, все някога ще скъсат, повярвай, няма вечна любовтогава се пробвай, моя съвет е да не им се месиш в отношенията, после ще се чувстваш виновна, а и щом се обичат, няма как да ги разделиш, мила
Изчакай малко
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Ох, на вас няма ли кой да ви завърти 2-3 шамара и да се усетите най-после. Баси тъпото поколение.
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
прати им основата ама внимавай да не се спусне на момчето![]()
пп
за тебе май твойто си е твойто чуждото е общо а?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
+1на бас,че си някоя проста кифла
![]()
Лелеле..момиче...просто се примери..и аз съм искала да имам дадено момче...но просто си търси друг..
++++++++Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Първоначално написано от nymphadora
+1 Определено е.То това да си помислии да раздели някоя двойка просто заради собствени облаги си показва що за човек е ...![]()
--------------------------------------------------------
На сила хубост не става. Плюс, че нямаш никакво право да се месиш между тях, още повече да ги "разделяш". Помисли малко с тва между ушите и не действай егоистично..
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не ги разделяй!!! Това е най-глупавото, което може да направиш. Просто му се разкрий и нека той да реши дали да остане с нея, или с теб. Ако наистина има чувства към нея, трябва да се примириш...