Цитирай Първоначално написано от balu4ka
[ Ха,а тя май му няма доверие?Защо тя му има паролите ,а той не може да има нейните?Той няма ли право на тези "лични неща,пространство" ?
Предполгам има съмнения в теб,ако не ти ги даде ,значи може би се забива с някой .Но,нали вързките се крепяха на "доверието"...
Тя му има паролите, защото той е решил да й ги даде. Това задължава ли я също да му даде нейните? Той е избрал да няма лично пространство, но според мен, това не значи, че и тя трябва да направи същото.

Не е задължително да се забива с някого, за да не иска той да й рови в личните неща. Те нито са женени, нито нищо.
Ако от сега навлизате до толкова в личния живот на другия, тази връзка просто няма да просъществува.
Грешката, че тя има неговите пароли, си е негова.

Цитирай Първоначално написано от rooter
Въпроса не опира само до това дали и имам доверие или не ..
Просто самия факт, че не ме допуска до някаква част от живота и буди в мен съмнението, че крие нещо. Погледнато реално под лично пространство разбирам да я карам да не излиза със някого или нещо подобно, но стига бе това е просто един скайп какво толкова трябва да криеш от човека когото казваш, че обичаш ???
Стига бе, човек. Това, че те обича, не означава, че трябва да обсебиш всяка част от живота й.