искам да ви попитам за растежа на гърдите..всичко въпрос до ген ли е
ако майката има малки гърди..дали непременно и дъщеря и ще има като нейните гърди
не е непременно, но много възможно и напълно вероятно![]()
всичко опира до структура и ген! Майката на майка ми (т.е. баба) има огромни гърди, по-големи от на певицата Преслава!!!, а майка ми има мн малки гърди! Сестра ми има голям бюст (чашка Ц), а аз имам значително малък бюст спрямо фигурата и структурата си (Б).
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Споко, нама да имаш малки гърди заради майка си![]()
недей така и ти...Първоначално написано от Sigrina
абе като пораснеш ще разбереш! Не се тревожи за глупости :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ами доста вероято.Майка ми и баба ми имат огрони гърди...както и моя милостСамоче например най-добрата ми фр също има,самоче майка й има малки само баба й има големи.
Брях,брях
всичко е до ген донякъде,но има време до 17-18годишна възраст растат така че споко,все пак не може всички да сме с големи гърди![]()
Tук до ген опира само тва ако майката или бабата има рак на гърдата и ти наследяваш гена-но за големина мисла че нема такова нещо![]()
Да,и аз така знам..Първоначално написано от britzy
Иначе не се притеснявай за простотии..Като пораснеш ще разбереш
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
със сег не е от майката майка ми има по-малак бюст от моя
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
При всеки е различно,ама при повечето жени е генно .. а пък ако се рпитесняваш,че не се дастатучно големи пий бозаЗвучи смешно,ама действа.. и не се отчайвай.. има време .. не можеш да прецениш от сега
![]()
СъгласнаПървоначално написано от titinkaa
![]()
+++Първоначално написано от pinki
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
Просто аз
не се притеснявай всеки си е идентичен не е до ген или нещо такова иначе ако беше така и момчетата щяха да имат тоя проблем колкот е на бащата ,толкова е и на сина на мен ми бяха казвали че от значение дали ти е дошъл цикъла или не
Силикона не пита каква е майката
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Майката на най-цицорестото момиче във випуска е дъска и е нискаА тя е висока като баща си и има огромни гърди като майка му.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от happylove
![]()
![]()
ох не ще се спукам от смях
а на мен ми бяха казвали че ако ти дойде по-рано няма да си високаПървоначално написано от happylove
![]()
Първоначално написано от Neopitom3na