.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Ниска кръвно,притеснение?

Здравейте,проблемът ми е,че кръвното ми е 90 на 50,има ли място за притеснение?

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Да.
    Отиди на кардиолог

Моето винаги е било 90/60.Но се чувствам добре,за това нямам никакви притеснения.Ако на теб това не ти е нормалното и се чувстваш отпаднала отиди на лекар или ако е моментно,хапни шоколад,пий кола или кафе.Веднъж ми беше паднало до 70/40 и не можех да се отлепа от мястото ,ня което бях легнала.Хапнах шоколад и се оправих.От тогава така не ми е ставало.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Пийни си кафе или кола!
    Ако имаш камфоров спирт у вас,напои един памук с него и на врата отзаде го сложи!
    Често ли ти пада така?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Нямаш повод за притеснение и моето кръвно е много ниско. Винаги като ходя по доктори са ми се чудили как може да е толкова ниско Колкото е ниско често се случва да спадне още и тогава хапвам нещо сладко за да се нормализира.

Супер фен Аватара на Djuff
    Моето е г/д толкова също.
    Не се притеснявай.Има хора с високо, има и с ниско ;]

Град
    в света на приключенията ..
    Ниското кръвно не е толкова опасно.Или поне е по-малко опасно от високото (много по-безопасно е всъщност).Но ако чувстваш слабост използвай кафе(не прекалявай все пак ) ;шоколад. Ако се чувстваш зле можеш да поговориш с ОПЛ-то си.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от clever
    Ниското кръвно не е толкова опасно.Или поне е по-малко опасно от високото (много по-безопасно е всъщност).Но ако чувстваш слабост използвай кафе(не прекалявай все пак ) ;шоколад. Ако се чувстваш зле можеш да поговориш с ОПЛ-то си.
    Само дето води до разширени вени
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov
    Пийни си кафе или кола!
    Ако имаш камфоров спирт у вас,напои един памук с него и на врата отзаде го сложи!
    Често ли ти пада така?
    Принципно си е нисичко,защото съм доста слаба(просто физика,не че гладувам или пазя диета),но преди няколко дни ми прилоша,измериха ми кръвното и останах малко стресната от цифрите

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от claraa
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    Пийни си кафе или кола!
    Често ли ти пада така?
    Принципно си е нисичко,защото съм доста слаба(просто физика,не че гладувам или пазя диета),но преди няколко дни ми прилоша,измериха ми кръвното и останах малко стресната от цифрите
    ясно време е да станеш кофеино зависима или просто пий кафе

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    ако се далачиш секи ден с кафе това няма да ти реши проблема,може да си с наследствено ниско кръвно и да не усещаш некви симптоми но това не означава че си наред.иди на специалист който да ти каже с какво да овладееш това,защото за нормално кръвно дават от 120-130 на 75-80 и всичко извън тези граници си е порок,така че съветет който си чувала вече 1000 пъти,който и за давам,и който би бил най-добър е да се обърнеш към кардиолог

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    И НА МЕН ВИНАГИ МИ Е НИСКО -КО ДА ПРАЯ ? 80/40 ми е почти винаги .. притеснявам се ..
    If I played you like a toy?

Голям фен Аватара на stelit0
    А моето като е стигало 140/95 аз какво да кажа а !!!Щях да умра от болка!!!Толкова ме боля главата че само като си помисля пак ме заболява...

Цитирай Първоначално написано от buuu
    И НА МЕН ВИНАГИ МИ Е НИСКО -КО ДА ПРАЯ ? 80/40 ми е почти винаги .. притеснявам се ..
    Тва вече си е притеснително - доктор?

Иначе 90 си е доста ниско кръвно, ама като се има впредвид, че си слаба предполагам не е толкова фатално. Иначе ако за момента ти е прилошало е нормално да ти падне толкова, предполагам, че това не ти е постоянното кръвно. Но ако е 105-110 на 75-80 не е тревожно.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Ниска кръвно,притеснение?

Цитирай Първоначално написано от claraa
    Здравейте,проблемът ми е,че кръвното ми е 90 на 50,има ли място за притеснение?
    ПОЛ&ВЪЗРАСТ?!

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от stelit0
    А моето като е стигало 140/95 аз какво да кажа а !!!Щях да умра от болка!!!Толкова ме боля главата че само като си помисля пак ме заболява...
    високо.. лекар !
    на колко си бтв ??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си