.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Луди от любов!

Я кажете сега, колко от вас като се влюбят, се влюбват безумно, като обичат, обичат като за последно? Чудя се дали това е черта на характера? Дали е силна черта или слаба... Колко от вас не искат да поглеждат друг , когато обичат... Случвало ли ви се е хората около вас да ви натякват, че не трябва да обичате толкова много, а да си гледате повече интересите и да се оглеждате за други възможности?

[b]Soy una moneda en la fuente,
    t

Супер фен Аватара на galu6a
    в момента съм влубена ужасно силноо и лудо
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен
    не знам дали е черта на характера да се ''побъркваш'' всеки път, когато се влюбиш, но ако е така, то тя при мен определено липсва.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    В момента съм влюбен и мисля постоянно за нея. Не спирам. Днес щяха да ми пишат 2, защото не слядах, къде чете моя съученик, а си мислех и гледах в една точка.

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    не знам дали е черта на характера да се ''побъркваш'' всеки път, когато се влюбиш, но ако е така, то тя при мен определено липсва.
    Не знам дали да ти кажа браво или ужас... защото и аз не знам дали е добре да си губиш ума, но просто като има нещо, което те изгаря само силен контрол върху себе си може да го спре... но пък това е сладък огън... топъл...

[b]Soy una moneda en la fuente,
    t

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f

Re: Луди от любов!

Цитирай Първоначално написано от Chikiponita
    Я кажете сега, колко от вас като се влюбят, се влюбват безумно, като обичат, обичат като за последно? Чудя се дали това е черта на характера? Дали е силна черта или слаба... Колко от вас не искат да поглеждат друг , когато обичат... Случвало ли ви се е хората около вас да ви натякват, че не трябва да обичате толкова много, а да си гледате повече интересите и да се оглеждате за други възможности?
    Мисля, че сегашната ми връзка е такава...Мога да кажа, че не съм обичала никой друг така и че никога няма да обичам някой друг по този начин, че не бих допуснала да го загубя и немога да си представя утрешния ден без него...Няма човек който да го замести, и винаги ще остане някъде в сърцето ми...каквото и да се случи...
    Никога не съм съжалявала за нищо...С всяка една връзка съм се учила, ставала съм по силна, по мъдъра, правила съм грешки и сега се стремя да не ги повтарям../нали все пак човек се учи от грешките/.

Преди приятелките ми винаги са ми казвали...не се влюбвай прекалено много, защото ще страдаш...Не го допускай прекалено близо до теб, не бъди наивна, но понякога е нужно да рискуваш за да спечелиш...а ако не спечелиш поне ще знаеш, че си дала всичко от себе си...

Е плакала съм, за момчета, за които чак сега си давам сметка, че не съм обичала, че са били просто едно увлечение....Е тогава съм била и на друг акъл .....

Дали е силна или слаба черта..?...незнам, може би е силна, когато човекът до теб споделя чувствата ти.....

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ем щом я обичам още...
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Не знам дали да ти кажа браво или ужас... защото и аз не знам дали е добре да си губиш ума, но просто като има нещо, което те изгаря само силен контрол върху себе си може да го спре... но пък това е сладък огън... топъл...
    аз обичам да имам контрол над нещата, но кой знае, някой ден може и аз да се ''побъркам''от любов. засега нещата при мен протичат по- леко и спокойно. е, и аз съм имала моменти, в които да ''откачам'', заради някаква силна емоция, било то хубава или лоша, породена от момче, но тия моменти не са много и бързо ми минава.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Рядко мога да се 'влюбя' или 'заобичам' някого, но като се случи... е повече от силно, което е много жалко. В последствие винаги се оказва, че не е трябвало така да се раздавам..., защото пък ако ми наранят чувствата по някакъв начин, дори и да простя не забравям и това много ми пречи. ((: Яде ме отвътре до нЕмай къде. ((;
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Тва е възможно най-слабата част на характера...ужасно е ... като се влюбиш. винаги мислиш че е последния/та и после се оказва,че е било една грешка...
    Аз вярвам обаче,че сегашната ми връзка , не е грешка а да не кажа единствения ми успешен опит,единствената ми надежда...обичам я ужасно много...

Нз може би си мие от зодията (риби съм) иии съм доста влюбчив

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Пере ви яко хормона
    Брях,брях

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Да.Аз обичам мн силно,мн лудо и ,като за последно.Винаги съм мечтала ,с човека когото започна връзка,тя да е вечна.Просто,защото наистина се влюбвам в човека до себе си.Радостна съм,че от доста време си имам такъв човек.А инче хиляди пъти са ме питали не ми ли писва толкова време с един и същ човек,но те може би не знаят ,че като си наистина влюбен и обичаш от сърце,човека до теб никога не би ти омръзнал,а дори обратното.Иска ти се да прекараш максимално време с него,да споделиш ,да се отпуснеш от проблемите,да имаш наистина човек на,когото можеш да се довериш,който винаги те пази и ти помага.

Град
    Антиохия

Въпрос 1- Аз изпитвам безумна любов , когато съм влюбен.
    Въпрос 2- Сигурен съм че е черта на характера . Майка ми е същата .
    Въпрос 3- Според мен е слаба черта , силната любов поне на мен не ми влияе добре .
    Въпрос 4- Банален е ... Мисля за други от време на време , но от чисто любопитство без всякакво желание да опитам .
    Въпрос 5- Да , непрекъснато ми натякваха че тази "свръхчувствителност" т.е. силната любов е кофти работа . Трябвало да бъда егоист . Не мерси , аз си имам идеали .

Сега ако съм пропуснал въпрос , едва ли е от огромно значение .
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Град
    Валхала

Аз бих се отвратил от такава любов ддз

FUNKYZEIT!!!!

мда и аз съм така. когато обичам полудявам, приятеля ми е същия и се получават както експлозивни страсти, така и грандиозни войни :Д но не го умея по спокойния начин. за мен любовта е чиста лудост и нищо повече живеем за една лудост..
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Град
    In your dreams..
    И аз обичам адски много,но не мога да изкажа чуствата си ,защото ме е страх.. Бе лигни какво да кажа
    Всичко ,което виждам-си ти!
    Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят..

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    всеки ден различна
    GTA Stunting

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Обичам го,пъ как го обичам,вече и аз незнам.

Аз до сега съм се влюбвала само веднъж-в сегашния ми приятел.Ходим 3 години,а имам чувството,че са само 3 седмици.Толкова много го обичам,а любовта ми към него нараства с всеки изминал ден все повече и повече.Гадно ми е без него,не мога да съм без него и не искам да съм без него дълго време(3-4 дена).Колкото и часа да сме на ден заедно не ми стигат.Той е най-важното нещо в моя живот и него най-нбого ценя.С него заспивам и с него се будя хах .За мен той е най-хубавото,най-доброто,най-милото момче което може да съществува и се радвам,че е мой и ме обича също много.За мен другите момчета не съществуват,еднакви са ми,даже не виждам хубави момчета вече .
    Искам да сме винаги заедно,защото не знам как би ми се отразила раздяла с него.Толкова го обичам и до такава степен съм се привързала към него,че не ми се мисли как ще се чувствам.Ако зависи от мен винаги ще сме си заедно.
    Сега нещото което най-много искам е да заминем някъде в чужбина на екскурзия - само двамата сами,далеч от всички за дълго време.
    Много се надявам след 2-3-4 години живот и здраве да живеем заедно,това е нещото,което много искам и ще съм истински щастлива.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Обичам го,пъ как го обичам,вече и аз незнам.

Град
    бълХаристан
    да, голяма тъпотия и аз бях така. груба грешка, която няма да повтарям
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    В момента съм така и не ми е много добре.
    Винаги единия от двамата във връзката ще е болният от любов.До сега винаги всеки беше тичал подир мен в началото и сегашният ми приятел, но аз толкова го обикнах, че почнах аз да тичам след него, така все изпъква моята любов над неговата и след това си въобразявам, че той не прави нищо за мен, докато не е така.
    Освен това съм ужасно ревнива, не искам да излиза от тях дори .Ужасна съм станала.
    Майка ми постоянно ми казва спри се и престани да му показваш колко го обичаш.Колко пъти ми е казвала и че ако е на негово място нямаше да може да ме изтърпи. И знам, че е така, но той ме обича и ме търпи каквато съм.
    Проблема е ,че на мен ми писна да съм болна от любов, писна ми вечер да лягам и да плача просто, защото в този момент не мога да го видя.Сега от 2 седмици съм се стегнала и чак ме е страх до какво ще доведе =))

аз познавам доста хора и според мен е черта на харакртера .. аз съм зодия рак ии може да се каже че почти винаги съм влюбена .. обичам едно момче от 6ти кл .. той ми е много добър приятел и всъщото време гадже.. от отдавна сме заедно и аз още изгарям от любов към него ..

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ем в момента сме така... той ме обича адски много .. аз него също ! (:
    само като пусна ръката му и вече ми липсва ..смятайте .. вчера си говорихме по телефона и като затфорих ми се насълзиха очите даже ..направо лудо влюбени...мдам
    но точно това е че го обикнах заради характера му... ((((((:
    аз съм Близнаци ..той е Водолей .. страхотно просто (:
    заедно сме от месец.. и да се надяваме че ще се задържим още дълго
    чак пък да ми казват че загърбвам личните си интереси от лъбов... не по скоро съчетавам всичко ..но отделям всяко свободно време на 2ма ни и правим всичко заедно ..и мойте интереси и неговите се вкл (:
    просто го обичам супер мега хипер много
    If I played you like a toy?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си