- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Луди от любов!
Я кажете сега, колко от вас като се влюбят, се влюбват безумно, като обичат, обичат като за последно?Чудя се дали това е черта на характера? Дали е силна черта или слаба... Колко от вас не искат да поглеждат друг , когато обичат... Случвало ли ви се е хората около вас да ви натякват, че не трябва да обичате толкова много, а да си гледате повече интересите и да се оглеждате за други възможности?
![]()
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
в момента съм влубена ужасно силноо и лудо![]()
![]()
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
не знам дали е черта на характера да се ''побъркваш'' всеки път, когато се влюбиш, но ако е така, то тя при мен определено липсва.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
В момента съм влюбен и мисля постоянно за нея. Не спирам. Днес щяха да ми пишат 2, защото не слядах, къде чете моя съученик, а си мислех и гледах в една точка.
Не знам дали да ти кажа браво или ужас... защото и аз не знам дали е добре да си губиш ума, но просто като има нещо, което те изгаря само силен контрол върху себе си може да го спре... но пък това е сладък огън... топъл...Първоначално написано от sladur4etyYy
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
Мисля, че сегашната ми връзка е такава...Мога да кажа, че не съм обичала никой друг така и че никога няма да обичам някой друг по този начин, че не бих допуснала да го загубя и немога да си представя утрешния ден без него...Няма човек който да го замести, и винаги ще остане някъде в сърцето ми...каквото и да се случи...Първоначално написано от Chikiponita
Никога не съм съжалявала за нищо...С всяка една връзка съм се учила, ставала съм по силна, по мъдъра, правила съм грешки и сега се стремя да не ги повтарям../нали все пак човек се учи от грешките/.
Преди приятелките ми винаги са ми казвали...не се влюбвай прекалено много, защото ще страдаш...Не го допускай прекалено близо до теб, не бъди наивна, но понякога е нужно да рискуваш за да спечелиш...а ако не спечелиш поне ще знаеш, че си дала всичко от себе си...
Е плакала съм, за момчета, за които чак сега си давам сметка, че не съм обичала, че са били просто едно увлечение....Е тогава съм била и на друг акъл.....
Дали е силна или слаба черта..?...незнам, може би е силна, когато човекът до теб споделя чувствата ти.....
![]()
ем щом я обичам още...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
аз обичам да имам контрол над нещата, но кой знае, някой ден може и аз да се ''побъркам''от любов. засега нещата при мен протичат по- леко и спокойно. е, и аз съм имала моменти, в които да ''откачам'', заради някаква силна емоция, било то хубава или лоша, породена от момче, но тия моменти не са много и бързо ми минава.Първоначално написано от Chikiponita
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Рядко мога да се 'влюбя' или 'заобичам' някого, но като се случи... е повече от силно, което е много жалко. В последствие винаги се оказва, че не е трябвало така да се раздавам..., защото пък ако ми наранят чувствата по някакъв начин, дори и да простя не забравям и това много ми пречи. ((: Яде ме отвътре до нЕмай къде. ((;
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Тва е възможно най-слабата част на характера...ужасно е ... като се влюбиш. винаги мислиш че е последния/та и после се оказва,че е било една грешка...
Аз вярвам обаче,че сегашната ми връзка , не е грешка а да не кажа единствения ми успешен опит,единствената ми надежда...обичам я ужасно много...![]()
![]()
![]()
Нз може би си мие от зодията (риби съм) иии съм доста влюбчив![]()
Да.Аз обичам мн силно,мн лудо и ,като за последно.Винаги съм мечтала ,с човека когото започна връзка,тя да е вечна.Просто,защото наистина се влюбвам в човека до себе си.Радостна съм,че от доста време си имам такъв човек.А инче хиляди пъти са ме питали не ми ли писва толкова време с един и същ човек,но те може би не знаят ,че като си наистина влюбен и обичаш от сърце,човека до теб никога не би ти омръзнал,а дори обратното.Иска ти се да прекараш максимално време с него,да споделиш ,да се отпуснеш от проблемите,да имаш наистина човек на,когото можеш да се довериш,който винаги те пази и ти помага.![]()
Въпрос 1- Аз изпитвам безумна любов , когато съм влюбен.Първоначално написано от Chikiponita
Въпрос 2- Сигурен съм че е черта на характера . Майка ми е същата .
Въпрос 3- Според мен е слаба черта , силната любов поне на мен не ми влияе добре .
Въпрос 4- Банален е ... Мисля за други от време на време , но от чисто любопитство без всякакво желание да опитам .
Въпрос 5- Да , непрекъснато ми натякваха че тази "свръхчувствителност" т.е. силната любов е кофти работа . Трябвало да бъда егоист . Не мерси , аз си имам идеали .
Сега ако съм пропуснал въпрос , едва ли е от огромно значение .
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
мда и аз съм така. когато обичам полудявам, приятеля ми е същия и се получават както експлозивни страсти, така и грандиозни войни :Д но не го умея по спокойния начин. за мен любовта е чиста лудост и нищо повечеживеем за една лудост..
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
И аз обичам адски много,но не мога да изкажа чуствата си ,защото ме е страх.. Бе лигни какво да кажа![]()
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
Обичам го,пъ как го обичам,вече и аз незнам.
Аз до сега съм се влюбвала само веднъж-в сегашния ми приятел.Ходим 3 години,а имам чувството,че са само 3 седмици.Толкова много го обичам,а любовта ми към него нараства с всеки изминал ден все повече и повече.Гадно ми е без него,не мога да съм без него и не искам да съм без него дълго време(3-4 дена).Колкото и часа да сме на ден заедно не ми стигат.Той е най-важното нещо в моя живот и него най-нбого ценя.С него заспивам и с него се будя хах .За мен той е най-хубавото,най-доброто,най-милото момче което може да съществува и се радвам,че е мой и ме обича също много.За мен другите момчета не съществуват,еднакви са ми,даже не виждам хубави момчета вече.
Искам да сме винаги заедно,защото не знам как би ми се отразила раздяла с него.Толкова го обичам и до такава степен съм се привързала към него,че не ми се мисли как ще се чувствам.Ако зависи от мен винаги ще сме си заедно.
Сега нещото което най-много искам е да заминем някъде в чужбина на екскурзия - само двамата сами,далеч от всички за дълго време.
Много се надявам след 2-3-4 години живот и здраве да живеем заедно,това е нещото,което много искам и ще съм истински щастлива.
да, голяма тъпотия и аз бях така. груба грешка, която няма да повтарям
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
В момента съм така и не ми е много добре.
Винаги единия от двамата във връзката ще е болният от любов.До сега винаги всеки беше тичал подир мен в началото и сегашният ми приятел, но аз толкова го обикнах, че почнах аз да тичам след него, така все изпъква моята любов над неговата и след това си въобразявам, че той не прави нищо за мен, докато не е така.
Освен това съм ужасно ревнива, не искам да излиза от тях дори.Ужасна съм станала.
Майка ми постоянно ми казва спри се и престани да му показваш колко го обичаш.Колко пъти ми е казвала и че ако е на негово място нямаше да може да ме изтърпи. И знам, че е така, но той ме обича и ме търпи каквато съм.
Проблема е ,че на мен ми писна да съм болна от любов, писна ми вечер да лягам и да плача просто, защото в този момент не мога да го видя.Сега от 2 седмици съм се стегнала и чак ме е страх до какво ще доведе =))
аз познавам доста хора и според мен е черта на харакртера .. аз съм зодия рак ии може да се каже че почти винаги съм влюбена .. обичам едно момче от 6ти кл .. той ми е много добър приятел и всъщото време гадже.. от отдавна сме заедно и аз още изгарям от любов към него ..![]()
![]()
![]()
ем в момента сме така... той ме обича адски много .. аз него също ! (:
само като пусна ръката му и вече ми липсва ..смятайте .. вчера си говорихме по телефона и като затфорих ми се насълзиха очите даже ..направо лудо влюбени...мдам![]()
но точно това е че го обикнах заради характера му... ((((((:
аз съм Близнаци ..той е Водолей .. страхотно просто (:
заедно сме от месец..и да се надяваме че ще се задържим още дълго
![]()
чак пък да ми казват че загърбвам личните си интереси от лъбов... не по скоро съчетавам всичко ..но отделям всяко свободно време на 2ма ни и правим всичко заедно ..и мойте интереси и неговите се вкл (:
просто го обичам супер мега хипер много![]()
![]()
![]()
If I played you like a toy?