Здравеите имам проблем които много ме тормози и наистина нямам към кого да се обърна.
Надявам се някои да помогне.Ходих с 1 момче година и няколко месеца(преди 3 месеца се разделихме).Много се обичахме всичко супер само 4е 4 месеца след като тръгнахме разбрахме 4е за момента не можем да правим секс(аз имах сериозен здравословен проблем)Тм..Минаха 8 месеца докато се изяснят нещата с проблема ми и ве4е бяхме свободни (иеее).Само да спомена че през цялото време което бяхме заедно правехме всичко без самото проникване така че прекалено ощетени нямаше...маи И оттук ми започва част от проблема.1во момчето спря да ме възбужда(опитвах се там нещо но беше мн жалка история)и когато тръгнехме да го правим мен ме болеше толкова зверски много че започвах жеднага да плача и да викам(не съм от късметлииките дето не ги боли)Та тои успя да ме отвори(маи :Д Няма6е кръв което беше странно)Но истински секс не сме правили.1-2 пъти ми го е вкарвал(с извинение) и до там.Тои беше девствен(нз дали проблема беше в него.винаги съм мислила че на момчетата им идва инстинктивно какв да правят но ви казвам като го вкарва6е можех да се закълна нещо тотално не е наред).
Разделих се с това момче и сега съм с друг.Др момче е по голямо от мен с 2 година и има много опит.Още съм притеснена но искам да го направя(загубила съм година и и нещо за секс мисля да наваксам мнооогооо бързо :Д).Знам 4е тои е подходящ за мен(с бившия ми ми умряха представите за романтичен първи път)Но не знам как да му кажа 4е съм девствена.Мислех да стисна зъби тои да го вкара(пък поне ще стане бързо и преди да се усетя..:Д)Или да му кажа.Тои е много внимателен по принцип и знам че ще направи всичко перфектно.Какво да правя.Ами ако пак ме боли толкова жестоко ;(
Факт е страх ме е.Моля ви се без подигравки и злобни коментари имам нужда от съвет!Мерси преджарително