.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Не знам какво да правя

Здравеите имам проблем които много ме тормози и наистина нямам към кого да се обърна.
    Надявам се някои да помогне.Ходих с 1 момче година и няколко месеца(преди 3 месеца се разделихме).Много се обичахме всичко супер само 4е 4 месеца след като тръгнахме разбрахме 4е за момента не можем да правим секс(аз имах сериозен здравословен проблем)Тм..Минаха 8 месеца докато се изяснят нещата с проблема ми и ве4е бяхме свободни (иеее).Само да спомена че през цялото време което бяхме заедно правехме всичко без самото проникване така че прекалено ощетени нямаше...маи И оттук ми започва част от проблема.1во момчето спря да ме възбужда(опитвах се там нещо но беше мн жалка история)и когато тръгнехме да го правим мен ме болеше толкова зверски много че започвах жеднага да плача и да викам(не съм от късметлииките дето не ги боли)Та тои успя да ме отвори(маи :Д Няма6е кръв което беше странно)Но истински секс не сме правили.1-2 пъти ми го е вкарвал(с извинение) и до там.Тои беше девствен(нз дали проблема беше в него.винаги съм мислила че на момчетата им идва инстинктивно какв да правят но ви казвам като го вкарва6е можех да се закълна нещо тотално не е наред).
    Разделих се с това момче и сега съм с друг.Др момче е по голямо от мен с 2 година и има много опит.Още съм притеснена но искам да го направя(загубила съм година и и нещо за секс мисля да наваксам мнооогооо бързо :Д).Знам 4е тои е подходящ за мен(с бившия ми ми умряха представите за романтичен първи път)Но не знам как да му кажа 4е съм девствена.Мислех да стисна зъби тои да го вкара(пък поне ще стане бързо и преди да се усетя..:Д)Или да му кажа.Тои е много внимателен по принцип и знам че ще направи всичко перфектно.Какво да правя.Ами ако пак ме боли толкова жестоко ;(
    Факт е страх ме е.Моля ви се без подигравки и злобни коментари имам нужда от съвет!Мерси преджарително

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    На колко си?!

ЕЕм па ние как да ти помогнем??
    Нема начин
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Според мен е по - добре да му кажеш че си девствена , за да е по - внимателен , а и без тва той ако има толкова много опит както казваш ти и сам ще разбере ..... А и питаш ако пак ме боли , ми тва е едно голямо ако ..... не се знае дали пак ще те боли а и ние с нищо не можем да ти помогнем
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

че ще разбере това е ясно но поне онази другата част ще е свършила(отчасти) :>
    Мерси Wikzinka и това което ми каза е нещо
    Ние сме заедно от скоро а съм била свидетел(повече от веднъж за съжаление)на момчета които не искат да са с девствени момичета.Но все пак..Ако нещо не му харесва-негов проблем?

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    еми ако не иска да е с теб защото си девствена значи не те заслужава и е с теб само за секса .... ако е така според мен най - добрия вариант е да не се занимаваш повече с него !!! А ако те обича или има поне някакви чувства към теб не би трябвало да му пука поне тва е мойто мнение
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Голям фен
    кажи му

да кажи му че знае ли човек може да се получи някакво усложнение ?

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от vellvet
    кажи му
    Просто аз

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    кажи му
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Град
    ДжойнтЛенД
    Цитирай Първоначално написано от psych0
    кажи му
    One 4 the money , two 4 the show

``Та тои успя да ме отвори`` как така след като както ти се изразяваш ти го е ...няколко пъти си девствена ?!?!??!..... та по въпроса ..според мен както казваш ако момчето е толкова внимателно ще се постарае да те възбуди максимално и тогава болката ще е минимална

За Never - все още не съм сигурна дали ако гаджето ти само те е отворило още се водиш девствена или не
    Все едно хора мерси .Много се притеснявах но явно наистина е по добре да не рискувам с глупости
    Много го харесвам но ако нещо не му харесва-прав му път
    Мерси отново

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Addiced
    Цитирай Първоначално написано от psych0
    кажи му

Наистина не се колебай, а му кажи ! Няма нищо лошо в това да си девствена (ако си де,защото останах с впечатлението, че може и да не си )....приятелят ти ако държи на теб ще те разбере....а и по-добре му кажи навреме,от колкото после да се притесняваш (той така или иначе ще разбере и може да стане сконфузна ситуация).....А относно болката според мен не е нормално да те боли толкова много...а и това, че си нямала кръв (при предишните ти опити) не значи,че хименът не се е разкъсал !!!....Според мен най-доброто е да споделиш на приятеля си и да го помолиш да е внимателен когато настъпи момента...направлявай го...но ако болката е все така силна трябва да се консутираш с гинеколог .

Като за начало за всеки случай си купете лубрикант.

Ако ти трябва мъжко мнение ... - Ако си както ти се наричаш девствена и не ти се чака няма какво да го отблъсне .. Лично аз много се надявам скоро време да отворя някоя защото ми е адски интересно

хах ем говорила съм с някои хора по темата (болката де) и са ми казвали че проблема наи вероятно е в това че момичето е прекалено тясно
    Смис когато ме ъм...отваряше там с 1-2 пръстчета не болеше на дълбочина чак толкова ама като тръгнахме вече други работи да вкарваме стана страшно..
    Пак благодаря ви много и стискаите палци тази събота вече да вляза щастливо и доволно в графата сексуално активни
    (и това за лубриканта беше много добра идея мерси!!!)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си