абе аз пестя от мигачи, ти ме питаш дали пестя. крушката за фар струва 6 кинта! как пък че ми цъка на светофар 2 минути докато чакам, пускам го за 5 секунди само като завивам. пестя и от чистачки - 12 лева с графитено покритие. пестя и от течност за чистачки - турям едно шише вода, ама зимата не смея много затва го мешам 1:1. обаче понякога замръзва и така веднъж нямах чистачки в града, който кара в софия знае кво става като караш 100 метра зад някой пестя и от фарове, кога няма задължение да се кара на фарове не карам.
пестя и бензин, карам колкото може по инерция и спирам на скорост до 2ра поне за да пестя от накладки че са ми по 200 кинта предни..

вкъщи пестя вода, ток, всичко. миналата година спестих и от парно щото живея в нов блок и нищо не отчиташе топломера - сложили го майсторите на обратно - затва го надъних колко може, пък като дойде време за отчитане седи на 0 тая година добре че нямаше студ та само 24 лева имам. друго кво пестя? не знам ама кво има за пестене - пестя.
не е срамно, а даже е част от западната култура! германците са пословични циции и затова имат пари, само тука по бълханите е ден за ден и фъргай паре ей така па после да му мислим