- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пестене на ресурси /?/
абе аз пестя от мигачи, ти ме питаш дали пестя. крушката за фар струва 6 кинта! как пък че ми цъка на светофар 2 минути докато чакам, пускам го за 5 секунди само като завивам. пестя и от чистачки - 12 лева с графитено покритие. пестя и от течност за чистачки - турям едно шише вода, ама зимата не смея много затва го мешам 1:1. обаче понякога замръзва и така веднъж нямах чистачки в града, който кара в софия знае кво става като караш 100 метра зад някойпестя и от фарове, кога няма задължение да се кара на фарове не карам.
пестя и бензин, карам колкото може по инерция и спирам на скорост до 2ра поне за да пестя от накладки че са ми по 200 кинта предни..
вкъщи пестя вода, ток, всичко. миналата година спестих и от парно щото живея в нов блок и нищо не отчиташе топломера - сложили го майсторите на обратно - затва го надъних колко може, пък като дойде време за отчитане седи на 0тая година добре че нямаше студ та само 24 лева имам. друго кво пестя? не знам ама кво има за пестене - пестя.
не е срамно, а даже е част от западната култура! германците са пословични циции и затова имат пари, само тука по бълханите е ден за ден и фъргай паре ей така па после да му мислим
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш