- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пестене на ресурси /?/
Имам предвид не само това. Ти си го прави - няма лошо, помага но е толкова малко и безразлично, че не се усеща. Проблема е отгоре - това трябва да спрем, но на никой не му пука. Всеки вижда само за себе си и това е. Примерно ти казваш - аз го правя и до тамПървоначално написано от hottie
ти си помалко и от 000,1 процент
По принцип предполагам че идеята ти е всички да го правим, но това няма как да стане. Просто трябва да се спре производството и да се смени тотално начинът ни на живот така да го кажа. Но храта ги е страх от промяна
А това ще стане и то по трудният начин точно защото не можеш им го обясни иили не разбират
Оф толкова е сложно, а темие се преплитат една в друга и адски много сикам да обясна.
А най-важното което ще кажа отново е Заедно можем. Всеки за себе си е жалко и неефективно. И така започнах да се отказвам и да подпомагам за разлагането на днешният живот.
И отново ти казвам че няма смисъл от това което правиш, то това си е твоят избор разбира се, а съм сигурна че ако се нашрави протест или нещо такова даже няма и да разбереш или да ти пука за това ....
цели се по-високо ако толкова ти пука ! и ако има нещо такова аз ще подкрепям (като протеста на 14 например)
ПП: мнго се ядосвам, съжалявам!