- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Какви упражнения да правя..
Значи след 3-4 дни вече ще имам цял физкултурен салон на разположение. Искам да направя поне някакъв релеф и плочки и най-вече да си оформя добре тялото. Какви неща да правя? Няма фитнес уреди за съжаление.. Искам да заякна в ръцете, раменете, гърдите..
Знам, че без фитнес уреди е по-трудно, нооо все пак някакви упражнения?
По-едър съм по принцип, имам малко излишни мазнини в краката и корема.
Прави коремни преси и лицеви опори. Клякания също. Купи си две гирички и вече почти напълно си заместил упражненията във фитнеса. С тях прави за бицепс, защото гърдите и трицепса се тренират от лицевите, корема от коремните, естествено, а за гръб можеш да правиш и с гирички, както и за рамена. Малко акъл се иска и ще ти го дам, само че ако нямаш нищо против нека е утре. Купи си гирички с дъмбели за предпочитане, за да можеш да сменяш тежест. Мен ако питаш ако можеш да направиш 100 лицеви на серийка, по три серийки на тернировка и да не си напълно изтощен, никва лежанка, никъв гладиатор не ти трябват. Ходил съм на фитнес много, та знам. Айде със здраве, потърси в нета има предостатъчно упражнения за без фитнес уреди. Провери там и за гиричките. Ако искаш да ги ползваш за гръб застани все едно си хванал някоя женска за паласките, само че дръж гиричките и ръцете да са на 90 градуса ъгъл. Почвай да дърпаш назад, прави 10-15-20 повторения според тежестта. От това или ше направиш пери или широк гръбен не помня точно. Перки по-скоро. Карай в тоя дух, търси из нета. Айде със здраве.
На колко години си? За думата анабол да си чувал?
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Абе пич, престани с твойте анаболи бее.. във всяка тема пишеш за тях.. спри се, а ако имаш и повече акъл сам би се сетил, че анаболите са буклуции...Първоначално написано от LuxurySk0B
![]()
Shut up when I'm talking to you! Cause I'm one step closer to the edge
На 14 съм, искам просто да се стегна, не искам никакви хапчета и т.н. Единствено правилно хранене и спорт.![]()
Казвам го пред всички, ако още веднъж видя специално твой коментар, в който се споменава думата анабол, анаполон ще забегнеш !Първоначално написано от LuxurySk0B
Епа прав си е човека ? Кво го съдишПървоначално написано от heretik
За да изглежда наистина внушаващо >> стероидите са му майката![]()
Ам..нищо лично, ама това на снимката ти ли си, щото не искам да ставам такъвПървоначално написано от BAROVEC
![]()
![]()
И тва под 18 години ?Първоначално написано от zero