Прави коремни преси и лицеви опори. Клякания също. Купи си две гирички и вече почти напълно си заместил упражненията във фитнеса. С тях прави за бицепс, защото гърдите и трицепса се тренират от лицевите, корема от коремните, естествено, а за гръб можеш да правиш и с гирички, както и за рамена. Малко акъл се иска и ще ти го дам, само че ако нямаш нищо против нека е утре. Купи си гирички с дъмбели за предпочитане, за да можеш да сменяш тежест. Мен ако питаш ако можеш да направиш 100 лицеви на серийка, по три серийки на тернировка и да не си напълно изтощен, никва лежанка, никъв гладиатор не ти трябват. Ходил съм на фитнес много, та знам . Айде със здраве, потърси в нета има предостатъчно упражнения за без фитнес уреди. Провери там и за гиричките. Ако искаш да ги ползваш за гръб застани все едно си хванал някоя женска за паласките, само че дръж гиричките и ръцете да са на 90 градуса ъгъл. Почвай да дърпаш назад, прави 10-15-20 повторения според тежестта. От това или ше направиш пери или широк гръбен не помня точно. Перки по-скоро. Карай в тоя дух, търси из нета. Айде със здраве.