- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Туника с пайети
Ккато знаете вече всички чалгаджийки започнаха да излизат на концерти с туники с пайети и черни приличащи на кожа клинове.. Тааа кажете каде мога да си намеря такава туника. Отт Варна съмм![]()
имам такава.марката е Страдивариус(Зара) .
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Тези дни гледах в последния брой на Хай Клуб точно такава рокличка, но не беше дълга, така че може да я ползваш като туника. Там пишеше, че я има в Тали Вейл(Tally Weijl). Ако искаш виж в списанието, то още трябва да го има, излезе четвъртък.
BlackKeys моля те кажи ми на коя страница в Хай Клуб го видя.. За десети път разгръщам страниците на Хайчето и още не мога да я видя..![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
аз гледах последния брой ама на двете страници където попринцип има дрехи този път има някакви грозни аксесоари.. да не би да си гледала в предишния брой.
ии може ли да ми кажеш къде се намира тали вейл и какви са цените им горе долу защото не съм ходила а ми звучи малко тежкарско.
^ средна работа.дънките са по 100 лева-в намаление са 30-40.пуловерите и блузите са между 30 и 50,поне по мои наблюдения.във вс случай е вдовйно по-скъпо от ТРН,където ги има същите неща.и все пак са хубави нещата(и имат малки номера дънки)
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
М, всъщност може и в предния брой, където имаше някакви класации да съм го гледала.
Последния брой беше онзи със статията за Лейди ГаГа, там наистина май има аксесоари.
Съжалявам, объркала съм се.
Иначе в Тали Вейл напоследък цените на дънките са или по 40 лв, или 80, виждала съм и около 50 и нещо май.
А ей тази рокля, която гледах, беше ако не се лъжа за 19.90(явно е от намаление).
^уооу20 лева? оле ако можеш да намериш подобна снимка в интернет ще си златна!
тъмно ми трябват някакви по-парти (
) дрешки,че много рд-та се събират..
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
20 левааа... искам я.. само ако ми кажете къде във Варна се намира Тали Вейл ще сте златниии
Ох, съжалявам, ама нямам списанието. Гледах го от една съученичка. Потърси в пикадили, Метро, книжарниците в Мола, ако имаш път натам, има вероятност да е останал някой брой.Първоначално написано от tonie__
Иначе наистина рокличката беше хубава и не беше въобще скъпа, като се има предвид, че цените в Тали Вейл не винаги са толкова ниски.
В по-големия Мол го има, до Есприта. По центъра и в другите молове май го няма.Първоначално написано от roshlichka
Радвайте се, намерих снимката.![]()
http://www.hiclub.bg/Article.asp?ArticleId=327248
Значи под снимаката на шапката отивате на 9 номер и... това е роклята.
Въпреки че в списаниео изглежда много по-добре, но карай.
ох жалко,че нямам време за пазариначе някой да знае къде сега има намаления на високи обувки.трябват ми затворени кафяви или черни евентуално.да не са много чалга
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
cherrygloss - мама
Discard - братче
polssa - сестриче
И сега ако можеш да го обясниш като за Балчиклийка.. :ДПървоначално написано от BlackKeys
Смисъл нямам идея това в червеното какво е.. .. МОЛ Варна ?? Фое МОЛ ??? Кулите < май още не са го отворили ???
Или някой голям обект нещо по - известно.. до този мол.. ? /Моля те..
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Ами, не съм от Варна, ама имам предвид Варна Мол. А това Есприт е магазин в Мола, просто да се ориентираш по лесно.Първоначално написано от silviau66
Та... Тали Вейл е във Варна Мол, до Магазин Есприт, до едни от ескалаторите и мисля(но не съм сигурна), че беше на 1 етаж.
Абе с две думи-в Мола(Варна мол), ти като отидеш там ще го намериш.![]()
Първоначално написано от BlackKeys
Мерсии..Златна си..![]()
Толкова пъти съм ходила в мола, а никога не съм виждала магазина Тали Вейл.. Колко съм завеяна.. :Д
![]()
![]()
(music)
New Yorker ги има аз имам такава
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
За нищо.Първоначално написано от silviau66
![]()
Абе то и аз тей бях, докато не си купих нещо от там.
Сега вече си го посещавам..
ТАЛИ УЕЙЛ
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Първоначално написано от mmKamm
Да де...
На български нямам никаква идея как се пише :Д
(music)
мога ли да те помоля да ми кажеш цената и ако може да я снимаш за да не ходя напразно.Първоначално написано от galu6a