- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос ?
Значи на 17 години сам ония ден една ми прави свирка с презерватив бях нали няма вероятност да сам хванал някфа болест от нея ако тя има или нещо подобно ..... СПИН и други ????
На 17 пък не знае. Не няма шанс това става само при полов акт.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
порастни
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
то и ти не си много образована ..... ако е без презервтив и има СПИН и има раничка в устата и му духа и той може да се зарази ( пример ти давам ... прочети м алко )Първоначално написано от krasenm
One 4 the money , two 4 the show
Addiced с презерватив бях
ем няма проблеми тогава кфо се шашкаш и като незнаеш как седят нещата прочети тук там нещо
Първоначално написано от Addiced
Ей аз съм момче![]()
![]()
хах сори помислих че си женскуПървоначално написано от krasenm
![]()
( щото само прочетох мнението и ми заприлича на жески писаници
)
Addiced просто питах как седят нещата бе вече разбрах че е нямало вероятност и се успокоих ......
.. жалко, че си на 17 и питаш такива неща .. не няма опасност ..
п.с. Изобщо усети ли нещо от тоя презерватив?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
абе има разлика да ти кажа друго си е без презерватив орална макар че с презерватив са ми правили само 1 път и не ми хареса мн мнПървоначално написано от Hilary_
Знам, че има разлика аз за това го питам него ..Първоначално написано от Addiced
![]()
Priceless .. <3
Hilary_ не много ама колкото да сам в купона ......
аз като цяло не обичам да правя секс с презерватив но се налага добре че са измислили durex ultra thin ама и пак си ми харесва повече без как да ти обесня сеедно нещо ни разделяПървоначално написано от Hilary_
макар че ж 70% от случейте съм бил с презерватив по време на секс
ясно ..Първоначално написано от deam
Priceless .. <3
Мойто момче ,земи се поучи от кака ти Ива(Хилари ) ! И тя е на 17 а знае толкова много за секса и любовната игра .....................Първоначално написано от deam
е нормално сигурно се е разпрала как няма да знае ......
как ти ива ( хилари ) още е девственаПървоначално написано от deam
![]()
с всеки следващ пост показваш своята ограниченост и селски манталитет .. след като не ме познаваш си спести коментарите от тоя тип!!!Първоначално написано от deam
п.с. Иво поне ми научи името като хората ..![]()
Priceless .. <3
Hilary_ абе незнам кой е селянин и ти откаде си ама май ти си селянин 1 во ми казваш че щом сам бил с презерватив няма опастност да сам хванал други болести или спин ........ после на лично съобщение ми казваш че може да сам хванал спин ???????????
момче .. иди се прегледай .. съвсем ясно ти казаха (включително и аз), че НЯМА КАК ДА СЕ ЗАРАЗИШ .. спокойно дишай!!!Първоначално написано от deam
Priceless .. <3
успокоих се![]()