.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тест след колко време?

Моля някои да ми каже колко време след като сте правили секс без презерватив можете да си купите тест за бременност ???

т.7
    krem4et0

Град
    ДжойнтЛенД

Re: СПЕШНО плс !!!

Цитирай Първоначално написано от bUbInkA__
    Моля някои да ми каже колко време след като сте правили секс без презерватив можете да си купите тест за бременност ???
    теста е най точен след 12тия или 14тия ден след акта доколкото знам
    One 4 the money , two 4 the show

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Хах ми ти може да си го купиш и 2 минути след това Но трябва да са минали 2 седмици , за да отчете напълно точно !!! Или като минимален период 6 дена
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

можеш даже да си купиш тест за бременност още преди да правиш секс...

най- добре е да минат две седмици

Мега фен Аватара на t0d1t0
    тест може да си купиш когато си искаш,а това кога ще го използваш е друг въпрос...
    Станислава

А,за да не ти се налага да купуваш тест за бременност,следващия път пробвай преди секс да си купиш презерватив и по-важното-човека с теб да го използва по предназначение!
    По-добре да си мълчиш и всички да те мислят за идиот, отколкото да проговориш и да премахнеш всякакво съмнение!

след около 2 седмици
    Sleda ot liubovta

Град
    ВаРнАаАа
    Не разбирам хората, които пускат теми тук след като могат просто да потърсят в интернет..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Тест се прави най-рано на първия ден от закъснението на менструацията. При нередовна - 14 дни след рисковия акт. Ако на теста пише друго, това е просто рекламен трик.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си