.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Или си ограничил свободата й, или си и омръзнал и не е искала да те нарани. Няма човек, който да обича някой, но да не е с него, така само ще се самоизмъчва, а измъчва и теб

Нещо не виждам логика.
    hating you makes me all warm inside : )

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от Macabre
    Дали пък не те е оставила, защото не си и обръщал внимание, пренебрегвал си я? Може би се е уморила да ти ходи по гъза ..
    Linns нямаш си на идея колко грешиш... винаги съм бил до нея и никога не съм я пренебрегвал,винаги съм и обръщал внимание независимо от това как се чувствам(физически де) ще пробвам да послушам Lestat357 и повечето от вас които са коментирали тази тема и няма да и обръщам внимание,ще си намеря нова и ще видим кво ще става...
    Щом с нищо не си го заслужил значи те е прецакала, не те обича.. : )

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Re: Обича ме, но е с друг

Цитирай Първоначално написано от Macabre
    Тва ми е първа тема тук моля ви не пишете простотии...

Начи проблема е такъв ходех с 1 момиче година и нещо бях готов на всичко за нея и адски много я обичах,и един ден тя ми вика "не искам да се виждаме повече,ти не разбираш колко много те обичам,напоследък много започнах да се влияя от теб и сякаш си изгубих свободата" като ми каза тва напрао бях съсипан не излизах от нас 1 месец и нещо,постоянно четях стари смс-и които тя ми беше писала... наскоро тя си хвана гадже и един ден ме срещна в парка и ми каза че все още ме обичала адски много и ме целуна... но въпреки тва сега си се държи както преди и не ми обръща особено голямо внимание... плс кажете кво да правя...

т.7
    krem4et0
    Край. Това е. И нещото, което трябва да направиш е да го осъзнаеш. Какво е това? Разделяте се, а ти 1 месец не излизаш от вас и четеш стари смс-и. Защо го правиш? Сам се нараняваш, връщайки се към спомените. Когато нещо ти носи болка, то вече не е щастие, дори да е било. А според мен ти вместо да се съвземеш за този един месец, си дълбаел по-навътре и сам не си си дал шанс да я забравиш. Направи го. Излизай. Не чети смс- и или хронологии. Изтрий снимки или просто не ги гледай.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си